Selgusid noorte moetalentide konkursi võitjad

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võitja Käthlin Pärn.
Võitja Käthlin Pärn. Foto: Sandra Palm

Kuu aega tagasi kuulutasid Eesti rõivadisainer Liina Stein ja üks enim jälgitud moeblogija Kristjaana Mere koostöös Samsungiga välja noorte moetalentide konkursi, mille kaks võitjat on nüüdseks selgunud.

Kõikide osalejate seast valiti välja 12 õnnelikku, kes pääsesid Stuudio 35-s toimunud finaalvõistlusele end professionaalide silme all proovile panema. Modellikarjääri pürgijatel tuli näidata oma parimaid külgi nii fotograaf Sandra Palmi kaamerasilma ees kui ka catwalk’il üles astudes, noored moedisainerid said aga kätt proovida stilistina ning kohapeal moejooniseid visandades. Pingelise võistluspäeva lõpuks osutusid võitjateks Käthlin Pärn, kes asub koos Kristjaana Merega oma modellikarjääri unistust täitma ning Anette Sepp, kes teeb Liina Steini juhendamisel oma esimesed sammud moedisainerina.

Võitja Anette Sepp.
Võitja Anette Sepp. Foto: Sandra Palm

Käthlin Pärna ammune unistus on olnud saada modelliks ning tüdruku sõnul andis Samsungi moetalentide konkurss talle selleks suurepärase võimaluse. «Olen lihtsalt nii kaua tahtnud modelliks saada. See on olnud minu tõeline unistus. Alati on olnud aga mingisugused takistused – kas mõõt on olnud liiga suur või olen osutunud liiga lühikeseks. Mul on nii hea meel, et sellel võistlusel ei vaadata ainult välimust, vaid lähtutakse ka isiksusest,» jagas refleksoloogiatudeng Käthlin Pärn oma rõõmu. 

Finaal.
Finaal. Foto: Sandra Palm

Konkursi teine võitja Anette Sepp on õnnelik, et saab astuda sammukese lähemale oma tõelisele kutsumusele moedisainerina. «Ma tegelikult olen disainer, mitte küll moedisainer, vaid hoopis tootedisainer. Mul on suured plaanid, aga need on veel natuke pooleli. Ma tahan oma ideid maailmas kõigile näidata – tahan jagada seda, kuidas mina ilu näen ja soovin kindlasti ka oma kollektsiooni välja anda,» kirjeldas oma unistusi EKA vilistlane ja praegune Tallinna Tehnikaülikooli tudeng Anette Sepp.

Selleks, et täita noorte moetalentide unistused, alustavad noored tulevikutalendid nüüd põhjalikku tööd mentorite Kristjaana Mere ja Liina Steini käe all. Plaanis on tutvuda moemaailma telgitagustega ja õppida kõike vajalikku moemaailmas läbilöömiseks, misjärel saavad noored talendid oma uued erialased teadmised proovile panna oktoobri lõpus toimuval Tallinn Fashion Weekil.

Finaal.
Finaal. Foto: Sandra Palm

Samsungi Facebooki lehel toimuvast moetalentide konkursist said perioodil 27.07-14.08 osa võtta kõik trenditeadlikud noored, kelle seast valis Samsung koos Liina Steini ja Kristjaana Merega välja kaks silmapaistvat noort, kes asuvad nüüd oma unistusi täitma. Moetalentide konkursi võitjate edasiste väljakutsete ja edusammudega saab kursis olla Samsungi Facebooki vahendusel www.facebook.com/samsungee. Konkursivõitjate viimane ülesastumine suure publiku ees toimub oktoobri lõpus aset leidval Tallinn Fashion Weekil.

Samsungi algatuse «Tee oma unistused teoks!» eesmärgiks on jagada noortele praktilisi teadmisi, õpetada neile erinevaid oskusi igapäevaelus läbilöömiseks ja julgustada neid arendama oma andeid. Sama projekti raames anti aasta alguses kahele Eesti noorele võimalus täita oma muusika- ja filmimaailmaga seotud unistus, mille tulemusena sai Kerli Jõesaar koos Liis Lemsaluga duetti laulda ning Mikk Villem luua filmekspertide juhendamisel muusikavideo.

Finaal.
Finaal. Foto: Sandra Palm

Liina Stein on tuntud Eesti moelooja, kes spetsialiseerub pidulike kleitide disainimisele. Liina kollektsioonides leidub nii presidendi vastuvõtule sobivat peohooaja klassikat kui ka dramaatilisi ja põnevaid peo- ja pulmakleite. Suur osa kleitidest on eritellimusel valmivad ainueksemplarid. Rohkem infot www.liinastein.ee ja www.facebook.com/LiinaSteinFashion.

Kristjaana Mere on rahvusvaheliselt tuntud moe- ja elustiiliblogija, fotomodell ning Eesti tuntud moe- ja ilublogijaid koondavad grupi Bloggersmarket üks asutajatest. Kristjaana blogiga saab tutvuda: www.kristjaana.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles