Mehele: kaheksa märki, et sa oled vilets suudleja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

See, kuidas mees suudleb, annab naisele aimu, milline ta võiks olla voodis. Üksi mees ei taha tegelikult halvasti suudelda. Suurem osa naistest ei anna aga meestele selle kohta otsest tagasisidet. Kuidas siis üldse ise aru saada, et suudlus pole naisele mokkamööda?

Ask Men jagab meestele näpunäiteid, milliste väikeste vihjete abil võid arvata, et sa ei oska hästi suudelda.

Naine taganeb sinust. Kui sa suudled naist ja ta küünitab või nihverdab end sinu juurest eemale, võib see olla märk, et sa oled liiga jõuline. Mõtle sellele, kuidas kass liigutab oma pead, et sa sügaks teda õigest kohast - umbes nii kontrollib ka naine suudluse intensiivsust. Pane seda tähele ja kohanda oma keha vastavalt, et sa oleksid hell ja mitte agressiivne.

Sul on halb hingeõhk. Halb hingeõhk on möödapäästmatult suurim suudluse rikkuja. Kanna hoolt selle eest, et su suu oleks puhas - käi hambaarstil ja puhasta oma hambaid regulaarselt; enne intiimseid hetki ära söö küüslauku. Kui sa ise ei tea, milline su hingeõhk võiks olla, küsi sõbralt.

Sa pressid liiga palju keelt naise suhu. Suudeldes pane tähele, kui suur osa sinu keelest on tema suus. Vastupidiselt paljude meeste arvamusele on vähem parem. Keel peaks vaid õrnalt kompama, mitte jõuliselt ringi liikuma.

Sa suskad keelt sisse ja välja. Jääme teemas keele juurde, kuna see kuulub suudlemise juurde ja on ka üks põhilisi asju, millega mööda pannakse. Keele liikumine peaks olema pidev ja õrn, mitte tormiline, meeletu või juhuslik. Tõenäoliselt annab partner märku, kui sa oled liiga järsk.

Teie hambad löövad kokku. Mõnikord tuleb seda nagunii ette, ka siis kui suudlus on väga hea. Aga kui hambad kõksivad kokku pidevalt, on see märk, et pead oma tehnikat kohandama. Tõenäoliselt on see tunnus, et sa oled liiga jõuline või su suu asend on mööda. Jälgi, et su suu oleks praokil ja et huuled jääksid osaliselt hambaid katma. 

Ta ei taha edasi suudelda. Kui teil oli enne väga hea koos olla ja suudlete esmakordselt, siis jälgi, kuidas naine edasi käitub. Kui ta tõmbub eemale või ei tundu rohkemast huvitatud, võib olla, et talle ei meeldinud su suudlustehnika. Muidugi võib seal olla veel väga palju teisi põhjuseid, miks naine sinuga pärast esimest korda enam uuesti suudelda ei taha, kuid kombineeritult siinse nimekirja teiste märkidega võid aimata, et asi on sinus. 

Ta ahmib õhku. Suudlemine peaks olema romantiline ja nauditav kogemus, mitte astmahoo sarnane kannatus. Hoolitse, et partner saaks piisavalt ruumi, et hingata. Kui ta astub pidevalt tagasi ja nihkub eemale, et ruumi saada, oled ilmselt oma tehnikaga liiga võimukas. Filmilinal tundub kirglik suudlemine väga intensiivne, kuid reaalselt on sinna vahele vaja ka rahulikumaid hetki, hingetõmbeaega ja intiimseid pause. Pika suudluse intensiivsus võiks varieeruda. 

Su kehakeel on väga pinges. Suudlemine ei piirdu vaid suuga. Kui su kehahoiak on imelik ja kange, märkab seda ka partner, kes tunneb end ebamugavalt. Katsu olla lõdvestunud ka siis, kui sa tegelikult oled närvis ja kasuta oma käsi - aseta näiteks ükskäsi naise reiele ja teine tema alaseljale või silita ta põske. Puudutus õiges kohas võib teha suudluse naise jaoks kordades nauditavamaks, kuid liigne käperdamine ilma hoiatuseta on samuti halb. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles