Vau! Vaata, milline näeb välja Stingi muinasjutuline loss

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rokkar Sting ja tema abikaasa Trudie Styler on muuhulgas ka edukad kinnisvaramagnaadid: mullu müüsid nad ulmelise, 22,3 miljoni euroga oma üheksatoalise linnakodu Londonis.

Laulja omandas ridaelamu Londoni südames aastal 2003, ostuhetkel teenis ta kodu müügiga üle 15 miljoni euro kasumit. Lisaks sellele kuulub neile aga esinduskorter New Yorgis Manhattanil, häärberid Malibus, Toscanas ning samuti muljet avaldav loss Inglismaal Wiltshire'is.

Foto: Vida Press

Traditsioonilise sisustusega 16. sajandil ehitatud lossis, mille sisekujunduses domineerib tume väärispuidust mööbel, kallihinnalised käsitöötapeedid, siid ja samet, veetsid mesinädalad näiteks Madonna ja Guy Ritchie. Lossi sisevaateid saad imetleda siit.

Foto: Vida Press

Kohalikus kogukonnas on staarpaar toetanud raskete tervisemuredega laste vanemaid – heategevusprojekti käigus väisati ka laulja kuulsat lossi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles