Usu või ära usu, aga ETV2's tantsivad alates septembrist seksikad tantsutüdrukud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsutüdrukud ETV2's
Tantsutüdrukud ETV2's Foto: ERR

ETV2 läheb alates 5. septembrist uuele tasemele ja paneb värskelt kaasakiskuva sarjaga tantsima kogu ekraani.

"Uus tase" on Kanada draamasari, mille keskmes on Uue Taseme tantsustuudio õpilased koos oma murede, rõõmude ja argipäevaga. Kogu sarja vältel jälgitakse tantsustuudio liikmete elusid ja tegevust ning antakse aimu teest, mida mööda jõuda suurte ja ihaldatud auhindadeni. Kuna kaamerad jälgivad tantsutrupi elu kogu ilus, ei puudu sarjast ka tunded ja armastus.

"Tants on rohkem kui lihtsalt liikumine, see on eneseväljendusviis, see on elustiil, see on elu. Tantsusari "Uus tase" on populaarsust kogunud paljudes erinevates riikides, loodame, et ka meie vanemad lapsed ja noored leiavad selle sarja üles. Sari on tehtud reality stiilis ja tänu sellele ka ehk pisut ootamatu, aga tegemist on siiski puhta lavastusega. See on sari, milles kõneleb kirg tantsimise ja elu suhtes," iseloomustab peagi ekraanile jõudvat sarja ETV2 peatoimetaja Marje Jurtšenko.

Uue sarja eel valmisid ETV2 eetrisse ka verivärsked tantsuklipid, kus näitavad oma oskusi meie oma Eesti artistid. Esimeses neist tantsib TTÜ Cheerleaderite ridadesse kuuluv Heli-Mari Sakala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles