Galerii: Le Grande Spektaakel tõi lavale ajaloo kuulsaima afääri!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel tõi Lounge Deja Vu koostöös Martiniga külastajateni enneolematu Le Grande Spektaakeli e. Suure Vaatemängu. Seekordsel Spektaaklil haaras kõiki enda kütkestava pilguga Cleopatra ja armastuskirju luges igatsedes ette Caesar, sest lavaline vaatemäng viis kõik külastajad ajaloo kuulsaima afääri saladuste rajale, kui esitlusele tuli Le Grande Spektaakel «SKANDAAL! JULIUS CAESAR JA CLEOPATRA»! 

Foto: Jaanar Nikker

Seekordne vapustav vaatemäng Lounge Deja Vu laval üllatas kõiki erakordselt intrigeeriva lavashowga, mille sarnast varem pole varem nähtud.

Foto: Jaanar Nikker

Uskumatud lava ja lounge'i kaunistused ei jäänud alla kütkestavatele diivadele, kes viisid sel ööl kõik Deja Vu külastajad ajas tagasi kuulsaima nais-vaarao Cleopatra ja Vana-Rooma väejuhi Caesari elu kirkamate seikadeni. 

Foto: Jaanar Nikker

Õhus oli tunda kirge, hirmu ja saladustest tulvil lõunamaist hõngu! Üheöise vaatemängu muutsid eriliselt naudingurohkeks maitsvad MARTINI erikokteilid.

Vaata peogaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles