Selena Gomez kahetseb avalikku sõnasõda Justin Bieberiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selena Gomez
Selena Gomez Foto: SCANPIX

Selena Gomez väljendas kahetsust avaliku sõnasõja üle, mille tõttu Justin Bieber kustutas oma ülipopulaarse Instagrami konto.

Asi sai alguse sellest, kui Justin ähvardas oma uue tüdrusõbra Sofia Richie aadressil tulnud negatiivsete kommentaaride tõttu oma Instagrami konto kinni panna. Selle peale võttis Selena sõna ja avaldas arvamust, et kui Justin ei taha kommentaare kuulda, võiks ta oma tüdruksõbrast internetti mitte pilte panna.

Draama muutus isiklikuks ning Selena süüdistas Justinit petmises, mille peale andis Justin mõista, et ka Selena pole ses osas päris puhas. Selena sellele enam ei vastanud, kuid siis sai Justinil mõõt täis ja ta sulges oma Instagrami konto.

Nüüd tundub, et Selena kahetseb avalikku sõnasõda. Ta postitas Snapchati musta pildi, millel on valgete tähtedega lause: «See, mida ma ütlesin, oli isekas ja mõttetu.»

Foto: Selena Gomez
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles