Kendall Jenner saavutas suure eesmärgi: need sõnad tõid kananaha ihule!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendall Jenner
Kendall Jenner Foto: Vogue / Mert Alas & Marcus Piggott

Teletäht ja modell Kendall Jenner on moepiibli Vogue USA väljaande septembrinumbri kaanestaar.

Jenner on Vogue'i kaanel esimest korda ja kirsiks tordil on see, et septembrinumber on aasta müüduim number. Kendall poseerib esikaanel kirjus matadoorijakis, mille all pole midagi.

Modell tunnistas, et ta kartis alguses, et tema perekonna kuulsus mõjub tema karjäärile halvasti.

«Kahe aasta eest, kui modelliteed alustasin, arvasin, et mul saab olema väga piinlik - keegi ei võta mind omaks ja ma põrun täiega,» sõnas ta.

Kendall astus esimest korda suurele moelavale kahe aasta eest Marc Jacobsi modellina ja ta keelas oma perekonnal show'd vaatama tulla.

«Marc kutsus terve perekonna mu esimesele moeetendusele ja ma ütlesin neile: «Armastan teid, kuid palun ärge tulge!» Ma tahtsin nii väga, et mind tõsiselt võetaks. Pidin tõestama, et suudan sellega ise hakkama saada,» rääkis Kendall.

Foto: Evan Agostini/AP

Kendall saavutas eesmärgi ja nüüd on ta hinnatud modell moelavadel ning üks vähestest, kes on pääsenud Vogue'i esikaanele.

«Sõnad «Kendall on septembrinumbri esikaanel» tõid mulle kananaha ihule! Aitäh, aitäh, aitäh!» hõiskas Kendall sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles