Sofia Vergara neli hea vormi nippi

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia Vergara
Sofia Vergara Foto: Reuters / Scanpix

«Moodsa perekonna» staar Sofia Vergara on veendunud, et tervislikud eluviisid – mitte ainult heas vormis olemine – on elutähtsad. Mis on tema lihtsad, ent töökindlad nipid?

  1. Võta nädalavahetused vabaks. LA Times küsis Vergaralt, kuidas leiab ta tiheda töögraafiku kõrvalt aega, et veel treeninguteks piisavalt momente leida. «Ma ei leiagi,» sõnab näitlejanna. Vergara ütleb, et peab esmaspäevast reedeni kinni väga karmist toitumis- ja treeningkavast, kuid nädalavahetused on puhkamiseks.
  2. Jäta jooksmine vahele. «Mu põlved on läbi,» ütleb Sofia, mistõttu jätab ta jooksmise nii tihti kui võimalik vahele. Samas teab ta hästi, et enda trimmis hoidmine on osa tema töökirjeldusest. Tema elustiil väldib ekstreemsusi – näiteks joob ta väga vähe ning üks tema treeningvahendeid on masin nimega Megaformer. See kombineerib Pilatese, kardio, raskused ja tasakaalutreeningu.
  3. Tõsta rauda. Vanusega väheneb lihasmass, kuid nii pole see Vergara puhul. Ta on 44-aastane, mistõttu on tema üheks vältimatuks treeningrutiiniks raskuste tõstmine. «Praegu on väga oluline lihasmassi kasvatada.»
  4. Leia tasakaal. «Mulle meeldib tunda end nii hästi kui võimalik,» võtab Sofia lühidalt oma tervisliku eluviisi moto kokku. Seega kuulub tema ellu alati kvaliteetaeg sõprade ja lähedastega. Ta ei karista end, kui tuleb magustoidu isu. «Pealegi on Kolumbia naised oma kurvidega väga rahul!»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles