Kümme pöörast lauset Dubai ööklubist

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Gary Holliday on Araabia Ühendemiraatides asuva ööklubi Societe Dubai omanik ning ta paljastab, millised on kõige pöörasemad laused, mida ta on oma karjääri jooksul pidude käigus pealt kuulnud.

  1. «Kus mu kingad on?» Tuleb välja, et on suur hulk naisi, kes tulevad ööklubisse kingadega ja lahkuvad sealt ilma nendeta, vahendab Emirates Woman.
  2. «Ma kaotasin oma sõbra ära, kas te aitaksite mul ta üles leida?» Kui sa oled piisavalt vana, et tulla ööklubisse, oled sa ka piisavalt vana, et meeles pidada, kuhu sa oma sõbra jätsid.
  3. «Kas mu sõber just lahkus?» Sajad inimesed käivad igal ööl klubiuksest sisse-välja, töötajad ei suuda eladeski kõiki neid meeles pidada.
  4. «Ma kaotasin oma telefoni ära. Kas te võiksite tuled põlema panna, et ma saaksin selle üles otsida?» Jah, me mõistame paanikat, mida telefoni kaotamine tekitab, aga ei, ööklubi ei saa keset pidu tulesid sinu jaoks põlema panna.
  5. «Liiga palju inimesi tantsib klubi keskosas.» Sa pead silmas... tantsupõrandat?
  6. «Kas te saaksite muusika veidi vaiksemaks keerata, ma ei kuule, mis mu sõber räägib.» See palve kõlab klubis väga sageli.
  7. «Ma ei tule siia kindlasti tagasi.» Tuleb tagasi igal nädalal.
  8. «On the rocks, ilma jääta.» See lause on lihtsalt väär.
  9. «Kas see on tualett?» Ei, see on peauks. Sa sisenesid siit kümme minutit tagasi.
  10. «Siin on väga pime.» Proovi päikeseprillid eest võtta?

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles