Prints William tahab koduks oma ema endist paleed

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja Kate Middleton
Prints William ja Kate Middleton Foto: SCANPIX

Briti print William on avaldanud soovi, et tema ja ta kallim Kate Middleton saaksid elama asuda ta ema, printsess Diana kunagisse elukohta Kensingtoni paleesse.

Siiani on oletatud, et kuninglik paar rajab oma kodu St. Jamesi paleesse, kirjutab The Telegraph.

«Printsess Diana on olnud eeskujuks nii oma pojale kui ka Kate Middletonile. Selle tõttu langetasid nad otsuse, et soovivad elada Diana endises elukohas Kensingtoni palees. Neile soovitatud St. Jamesi palee on pime ja sünge. Selle tõttu neile seal ei meeldi,» selgitas üks õukonda kuuluv allikas.

Siiani elab prints William Clarence House`is, mis on ta isa, prints Charlesi ja viimase abikaasa, Cornwalli hertsoginna Camilla linnaresidents.

Prints Charles ja printsess Diana kolisid Kensingtoni paleesse 1982. aastal, aasta pärast abiellumist. Printsess Diana elas seal edasi, kui nad 1992. aastal lahku läksid ja kui neli aastat hiljem nende lahutus jõustus.

Kensingtoni paleed on kirjeldatud kui head lastekasvatuspaika, kuna seal on palju valgusküllaseid ruume. Samuti kuulub palee juurde suur aed ja palju teesid. Üks aiaterrass asub ka palee katusel.

Kensingtoni palees tehakse praegu kapitaalremonti, mis peaks valmima 2012. aastaks.

Esialgu kolivad prints William ja Kate Middleton elama Põhja-Walesi, kus nad oletatavalt maja üürivad. Põhjus on selles, et prints töötab Angelseys kuninglike õhujõudude baasis päästehelikopteri piloodina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles