Kas sellel vanaemal on Instagramis rohkem järgijaid kui sul!?

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baddie Winkle
Baddie Winkle Foto: Vida Press

88-aastasel Helen Van Winkle'il alias Baddie Winkle'il on Instagramis ligi 1.7 miljonit järgijat, kelle hulka kuuluvad ka Rihanna ja Drake.

Skandaalne vanaproua laeb interneti värvikaid fotosid, mille juurde kuuluvad alati mahlakad pealkirjad. 88- aastane naine tõestab, et vanus ei tähenda seda, et sa pead olema igav ja mitte midagi tegema. Vastupidi Baddie enda sõnul on ta inspireerinud palju vanureid elama aktiivsemat elu ja proovima uusi asju.

 

A photo posted by @baddiewinkle on

2014 aasta aprillis postitas Baddie lapselaps Twitterisse pildi päevitavast vanaemast. Sellest hetkest alates sai Baddie karjäär sotsiaalmeedias hoo sisse. «See on mu elu totaalselt muutnud,» ütleb vanaproua. Tema pildid lähevad järjest värvikamaks ja ta ei maga kunagi ühtegi uut trendi maha.

 

A photo posted by @baddiewinkle on

Kõik inimesed, kellel on Instagramis miljon järgijat, teavad, et leidub ka vihkajaid ja inimesi, kes postitavad väga inetuid kommentaare. Nendele on Baddiel öelda ainult üht: «Ma palvetan selle eest, et te hangiksite endale elu. Kui teil ei ole midagi head öelda, siis parem jätke kommenteerimata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles