Põhjanaabrid löövad laineid: Soome naine voolib puidust eksklusiivseid dildosid

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Teatiamo on Soome disainiettevõte, kes on otsustanud täita omapärase turuniši - nimelt valmistavad nad eksklusiivseid puidust dildosid.

Ettevõtte eesotsas on Tea Latvala - ärgas Soome naine, kes leidis, et dildod ei pea olema midagi häbiväärset, igavat või inetut.

Tema tootesarjas leiab erinevaid vigurväntasid, mis kannavad loomulikult ka sensuaalseid nimesid, näiteks leidub seal naksakas Mister Rosewood, jändrik Mister Brazilian Max, maalähedane Mister Lumberjack, vahva Mister Nuts ja eksootiline Mister Wenge.

Latvalal on suured plaanid, kirjutab Helsinkin Sanomat. Naine on võtnud sihikule terve maailma ning kavatseb jõuliselt tungida esialgu Ladina-Ameerika turule, järgmisena proovib ta leida koostööpartnerit Hispaanias.

Ilta Sanomatele antud intervjuus rõõmustas Latvala, et kõik ta sõbrad ja sugulased on talle suureks toeks. «Mu ema oli mu esimene klient!» kiitis naine.

Teatiamo veebipoes leidub lisaks puitvemmaldele ka klaasist ja kummist sõpru, puitdildode hinnad varieeruvad alates 169 eurost lõpetades 229 euroga.

Vaata tootevalikut kodulehelt või Pinterestist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles