Õllesummeril sai valitud ka Eesti Iluduskuninganna! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Iluduskuninganna tiitli pälvis sel aastal Merilyn Saksing!

SIXTINA Modelli - ja Tantsukool on korraldanud iludus- ja talendivōistlusi Eestis alates aastast 1990. Esimeseks vōistluseks oli Star Model, millest tänaseks on saanud Eesti Miss Modell. Sellele järgnes juba 1992. aastast peale Eesti Missis Estonia iludusvōistlus naistele. Edasi tulid talendivōistlused lastele ja noortele Mini Miss & Mini Mister, Eesti Teinimiss, Mini Star ning iludusvōistlused Eesti Miss Bikini, Miss Baltic States, Miss FinEst ning kōige suuremaks on välja kujunenud Eesti Iluduskuninganna. Selle aasta vōitjaks krooniti eile Merilyn Saksing. 

Merilyn on 22 aastane Jōgeva neiu, kes äsja lōpetas Tartu Ülikooli Majandus teaduskonna. Vabal ajal meeldib talle maalida ja just praegu on üleval tema personaalnäitus Jōgeva Kultuurikeskuses. Ka modellimaailmas on Merilyn juba ammu laineid löönud. Tihtipeale on just tema olnud mitmetele Eesti moekunstnikele heaks inspiratsiooni allikaks. Eelmisel aastal esindas ta Eestit rahvusvahelisel modellide maailmavōistlusel Miss Model Of The World Hiinas. Merilyn on 185cm pikk. 

Esimesel vōistluspäeval valis auväärne žürii Eesti Miss Bikini tiitlikanjat ja selleks osutus Olesja Serdjuk. Ta on 18-aastane gümnaasiumi 12. klassi ōpilane. On lapsest saadik tegelenud tantsimisega. Tema suureks hobiks on ka luuletuste kirjutamine. Olesja on ideaalsete modellimōōtudega, seepärast meeldib talle väga osaleda moeetendustes ja laval särada. Tema suureks unistuseks on aga tulevikus saada hoopiski näitlejaks. Pikkust on Olesjal 174cm. Nüüd ootab teda ees Eesti esindamine Miss Bikini Universe vōistlusel.

Teisel vōistluspäeval valiti Eesti Miss Modelli ja selle tiitli vōitis Ekaterina Petsenkina. Ta on 18. aastane neiu, kes harrastanud iluuisutamist juba 12 aastat ja korduvalt vōitnud esikohti suurtelt vōistlustelt. Lisaks sellele on ta ōppinud 6 aastat balletikoolis. Esinedes laval tunneb ennast ülihästi. Ka iludusvōistlustelt on tal üks vōit sellel aastal juba saadud. Nimelt krooniti ta maikuus Miss Kevad 2016 vōitjaks. Pikkust on tal 182 cm. Olesjat ootab ees Eesti esindamine sellel aastal Miss Model Of The World vōistlusel Hiinas.

Kuna kolmandal vōistluspäeval valis žürii Miss Globe Estonia tiitlikandjat ja selle vōitis Merilyn Saksing, siis teda ootab ees Eesti esindamine Miss Globe vōistlusel.

Elu24 lugejate ja vaatajate suurimaks lemmikuks oli Kertu Raja, kes pälvis kogu vōistluse Publiku Missi tiitli. Kertu on 23 aastane neiu, kes jōudnud oma lühikese elu jooksul saavutada tuntust mitmel alal. Väiksest peale on ta tegelenud tantsimise, laulmise ja näitlemisega. Hetkel osaleb ka Tartu Ülikooli teatritrupis. On teinud palju erinevaid showprogramme ja muusikaliprojekte, osalenud filmides ja seriaalides. Hetkel ōpib Tartu Ülikoolis ja töötab meigikunstnikuna. Tallinnas on ta tantsuōpetajaks Kaari Sillamaa Kaunite Kunstide Koolis. Kertul on pikkust 172 cm.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles