Monika Tuvi viis väga head soovitust õnnelikuks eluks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monika Tuvi
Monika Tuvi Foto: Iluguru

Tantsutreener Monika Tuvi (38) on endaga hea sõber: kalorilugemisega ta ennast ei vaeva ja tantsib ainult neid tantse, mida armastab. Ja kas ka teie meelest on ta igirõõmus?

Monika viis soovitust õnnelikuks eluks: 

1. Ole iseendaga sõber. Kui ma olen väsinud, siis magan, kui kurb, teen midagi toredat, kui väga kurb, nutan peatäie ja see aitab. Kuna ma ise tunnen ennast kõige paremini, siis tean ka, mis on mulle kõige parem.

2. Liigu. Minu ala on tants, ilma selleta jään haigeks. Seega soovitan soojalt kõigil käia tantsutrennis ja vahel pidudel tantsimas!

3. Suhtle. Teistega suheldes saan energiat. Mul on ka hetki, kus ma ei taha kedagi näha ja vajan aega enesega olemiseks, aga pärast on kohe vaja oma lemmikinimestega kohtuda ja tantsida.

4. Naera. Elu on tunduvalt lõbusam, kui oskad vaadata paljusid asju läbi huumoriprisma. Ka iseenda üle nalja heitmine on tervislik. Kui nalja ei saa, siis mina ei mängi!

5. Ole koos perega. Armastan tohutult oma kodu ja meest ja lapsi. Kui sul pole veel head meest ja lapsi, kes sind õnnelikuks teevad, siis liigu ikka ja suhtle palju – küll siis hea mees ka tuleb! Niisama koduseinte vahel konutada ei tohi.

Vaata ka teisi tervise ja liikumisega seotud artikleid www.liigume.ee lehelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles