Ott Lepland: eesti naised on austraallannadest palju ilusamad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Muusik Ott Lepland rääkis Star FMi hommikuprogrammis Austraalia-reisi muljetest ning võrdles muuhulgas eesti ja austraalia naiste väljanägemist.

Saatejuht Pille Minev uuris Leplandilt, kas viimase arvates võiks eesti mees minna Austraaliasse endale abikaasat otsima, viidates The Tuberkuloitedi laulja Summeri (Indrek Raadik) seal peetud pulmadele jaanuari alguses.

«Siin pean ma nüüd küll ütlema seda, et käid seal ringi, vaatad, ja siis hakkad mõtlema, et tegelikult eesti naised on ikkagi palju ilusamad kui austraalia naised,» leidis muusik ja avaldas lootust, et ta antud väitega kedagi ei solvanud.

Küll aga ei saa sealsete meeste kohta halba sõna öelda, arvas Pille Minev enda mälestuste põhjal Austraaliast. Seda väidet Lepland kinnitada ei osanud, kuid saatejuht Allan Roosilehe küsimusele seal peetud pidude kohta vastas muusik: «Möllu sai ja kontserte sai ja kõike sai!» Kokkuvõtvalt leidiski mees: «Austraalia reis meeldis mulle väga. Ma arvan, et kellele ei meeldiks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles