Justin Petrone: haiget saab teha ka asi, mida mees ei tea

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Petrone
Justin Petrone Foto: SCANPIX

Epp Petrone abikaasa ja raamatu «Minu Eesti» autor Justin Petrone kirjutab oma jaanuarikuises Anne & Stiili kolumnis, et kui abikaasat juures pole, võivad paljud naised ärbelda, et nad ei kahetse oma minevikust midagi, kuid nende enda mehed ei tea sageli kahtlase väärtusega kunagistest suhetest midagi.

Ta tõi näite ühe nüüdseks abielus sõbranna kunagise seksil põhineva suhte narkodiileriga ning ühe teise naistuttava keskkooliaegsest suhtest keskealise ärimehega.

«Naised näivad arvavat, et kui nad oma praegustele meestele kunagistest suhetest ei räägi, suudavad nad ära hoida kõik armukadedushood, mida minevik võiks põhjustada,» märkis Petrone.

Ta lisas, et naised unustavad seejuures, et haiget saab teha ka asi, mida mees ei tea ning et tõde saab varjata vaid teatud aja. «Suur on tõenäosus, et varem või hiljem põrkab see naine oma Jose'ga kusagil kokku ning ta abikaasa tunnetab, et miski naise punetavates põskedes on valesti.»

Mida arvad Sina, kallis lugeja? Kas oma eelmistest suhetest tuleks kaaslasele kõik tingimata ära rääkida? Ja kas tahaksid kõike teada ka tema eelmiste suhete kohta?
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles