Kanal 2 saade võitis rahvusvahelise telesaadete võistluse!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Ulfsak saates Kanal 2 "Parim pakkumine"
Juhan Ulfsak saates Kanal 2 "Parim pakkumine" Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Kanal 2 heategevuslik oksjonisaade «Parim pakkumine» võitis täna Budapestis finaaliga kulmineerunud rahvusvahelise telesaadete konkursi «Pitch & Play Live».

Suve suurima ja olulisima teleturu NATPE raames toimunud originaalformaatide konkursi «Pitch & Play Live» võitjaks kuulutati äsja Kanal 2 heategevuslik oksjonisaade «Parim pakkumine». Eestis loodud saateformaati hindas žürii silmapaistvalt eristuvaks, tunnistades, et vaatamata Eesti väiksusele tehakse siin suurepäraseid saateid. Finaalis «Parimat pakkumist» tutvustanud Kanal 2 esindaja Nele Pavese sõnul tõi žürii ja auditoorium saate puhul esile selle mitmekülgsust – põnevust, heategevuslikku poolt ja positiivset meelelahutust.

"Parim pakkumine" - Pitch & Play Winner
"Parim pakkumine" - Pitch & Play Winner Foto: Kanal 2

«Pitch & Play Live» võistlus toimus esimest korda eesmärgiga pakkuda Ida- ja Kesk-Euroopa regioonis loodud formaatidele võimalust murda rahvusvahelisele teleturule. «Parima pakkumise» kõrval jõudsid finaali kaks Ukrainas loodud suurejoonelist stuudiosaadet – huumorishow «Crack Them Up. Kids» ja talendisaade «Pick the Right Box.

​​​​Daneil Levi Viinalass
​​​​Daneil Levi Viinalass Foto: Allan Leppikson / Kanal 2

Kõikide finaali jõudnud formaatide eelduseks oli uudne lähenemine ja läbilöögivõime rahvusvahelisel teleturul. «Parim pakkumine» on juba tekitanud teletootjate ja -levitajate seas huvi, mis annab alust loota, et heategevuslikul oksjonisaatel õnnestub jõuda ka teiste maade tele-ekraanidele.

«Parim pakkumine» on Kanal 2, Osta.ee ja tootjafirma Osakond koostöös sündinud saade, kus tuntud eestlased annetasid heategevuslikule reaalajas toimuvale online-oksjonile oma isiklikud asjad.  «Parim pakkumine» jõudis Kanal 2 ekraanile sel kevadel ja kokku annetati saate raames heategevuseks kümneid tuhandeid eurosid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles