Kuum ilm ja paljad naabrid: lugeja pahandab (17)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isegi väikeses õues saab mõnusalt päikest nautida.
Isegi väikeses õues saab mõnusalt päikest nautida. Foto: Vida Press

«Pruugib vaid päikesel korraks välja tulla, kui meie kortermaja naabrid ennast paljaks kisuvad,» jagas üks lugeja koduportaaliga oma pahameelt.

«Naabrinaine viib bikiinides prügi välja ja klopib poolalasti vaipu, naabrimees peseb aluspükste väel maja ees autot. Rääkimata sellest, et niipea kui päike välja tuleb, viskab mõni ennast tekiga maja ette murulapile päevitama,» rääkis lugeja. «Mul pole midagi selle vastu, kui inimesed randa lähevad ja seal päevitavad, aga üldkasutatavates kohtades võiks ikka riides olla. Ka rannas ei lubata sind aluspesus kohvikusse, tuleb ikka särk selga tõmmata,» tuletab lugeja meelde.

Koduportaal ei oska ka lugejale muud head nõu anda, et häirivatest olukordadest võiks korteriühistu juhatust teavitada, võibolla tasuks suvised rõivastumisreeglid  ühistu kodukorras paika panna. 

Mida soovitavad teised lugejad?

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles