Trumpi kinnisvarategevus vihastab Šotimaal kohalikke (1)

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohalikud süüdistavad Donald Trumpi, et ta rikkus oma Turnberry golfiväljakuga maastiku.
Kohalikud süüdistavad Donald Trumpi, et ta rikkus oma Turnberry golfiväljakuga maastiku. Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS

Eile Šotimaal vastrenoveeritud Turnberry golfiväljaku avanud USA presidendikandidaat Donald Trumpi sai kohalike pahameele osaliseks, kuna rikkus oma golfiplatsiga kauni loodusliku maastiku.

«Siin oli kaunis looduslik, algupärane maastik, kuni tuli Trump ja oma golfiväljaku projekti arendama hakkas,» rääkis  New York Times'i videos kinnistu naaber David Milne, kelle sõnul on nad kümme aastat rikkuri tegevuse vastu nende kodupiirkonnas võidelnud. 

Nii pani Milne nagu ka paljud teised naabrid ja Trumpi vastased, oma majale protestiks lehvima Mehhiko lipu. «Trump plaanib Mehhiko piirile müüri, mille mehhiklased kinni peaks taguma. Ja mulle meenus, kuidas ta minu krundiga piirnevale golfiplatsile tara ümber tõmbas ja mulle selle eest arve esitas,» jutustas naaber videos.

Donald Trumpi pressiesindaja sõnul olevat kohalikud vaatamata mõnedele protestihäältele üldiselt siiski projekti toetavad.

Videot saad vaadata siit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles