Oprah Winfrey: rasestusin teismelisena ja tahtsin end tappa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oprah Winfrey
Oprah Winfrey Foto: SCANPIX

USA menukas saatejuht ja telekanali omanik Oprah Winfrey paljastas, et teismelisena ta rasestus ning tahtis end selle tõttu tappa.

Winfrey rääkis oma elust telekanali CNN Piers Morgani jutusaates, kirjutab news.com.au.

Naise sõnul jäi ta rasedaks 14-aastaselt.

«Mõtlesin, et kuna olen rase, siis on mu elu otsas. Tahtsin end tappa. Tegin igasuguseid asju, sealhulgas jõin ka puhastusvahendit. Enda mürgitamine oli appikarje,» meenutas naine.

Winfrey ema saatis raseda tütre isa juurde elama.

«Mu isa tutvustas mulle tema majas kehtivaid reegleid. Ta ütles, et ma pean neist kinni pidama. Pidin igal õhtul kell 22.00 kodus olema. Kua ma neid reegleid rikun, siis ta näeks mind parema meelega Cumberlandi jõe põhjas, kui et ma toon vallaslapsega meie perele häbi,» lisas Winfrey.

Ameeriklanna sõnul tundis ta pärast lapse surma, et talle on antud teine šanss.

«Jätkasin haridusteed ja mitte keegi ei saanud rasedusest teada. Kui keegi oleks mu kooliajal sellest juhtumist teada saanud, ei oleks ma olnud õpilasnõukogu juht, ma ei oleks pääsenud teadusolümpiaadidele. Mind ei oleks valitud Tennessee osariiki esindama õpilaste külaskäigul Valgesse Majja. Kui ma oleks lapse ilmale toonud ja ta oleks ellu jäänud, oleks kogu mu elu teistsuguseks kujunenud,» nentis telestaar.

56-aastane miljardär paljastas, mis plaanid on tal oma meediaimpeeriumiga edaspidi ning milline ta testament välja võib näha.

«Mu testamendis seisab, et pärast minu surma tuleb mu vara heategevuseks laiali jagada, kuna mul pole lapsi. See, kellele on palju antud, peab ka ise palju andma,» selgitas Winfrey.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles