Keskerakond teeb teatrit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Showmees Hendrik Normann
Showmees Hendrik Normann Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Täna astub Keskerakonna valimiskonverentsi esmakordselt lavalaudadele erakonna teatritrupp. Publiku ette tuuakse tükk nimega «Maatamees» , mille on kirjutanud poeet Contra.

Näidend räägib Eesti omandireformist, kohati koomilises, kuid siiski enam traagilises võtmes. Etenduse lavastaja ja peaosatäitja on Henrik Normann.
 

Trupi direktor Karin Tammemägi ütles, et kui teatrikriitikud kiitsid mõned kuud tagasi üht Eesti teatrit julguse eest teha etendus, mis meenutas poliitikat, siis nüüd on huvitav kuulata, mida arvatakse sellest kui poliitikud ise teatrit tegema hakkavad.

«Keskerakonda kuulub märkimisväärselt näitlejaid ja lavastajaid. Ülalmainitud Normann on värskemalt meeles, kuna on erakonnaga hiljuti liitunud. Martin Veinmann, Raivo Trass, Eino Baskin kuuluvad erakonda juba aastaid,» rääkis naine, kelle sõnul ollakse kriitikaks valmis.

«Loodame, et publik siiski hindab seda, et Keskerakond teeb teatrit laval, mitte Toompeal,» lõpetas Tammemägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles