McDonald’s vallandas NFLi staari vetsu lubanud naise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adrian Peterson
Adrian Peterson Foto: SCANPIX

Minnesotas asuva McDonald’si kiirtoidurestorani asejuhataja vallandati, kuna rikkus reegleid, lubades Ameerika jalgpalluril Adrian Petersonil WC-d kasutada, kuigi tegelikult oli söögikoht juba suletud.

Seitse aastat McDonald’sis töötanud naisterahvas oli sel päeval öises vahetuses. McDonald’si drive-in on avatud ööpäev läbi, ent toidukoht ise on suletud, vahendab Consumer.

Umbes kella kolme paiku öösel tuli drive-in’i akna taha Peterson, kes uuris, kas tal oleks võimalik WC-d kasutada.

Kuna naine tundis kohe ära, et tegemist on Minnesota Vikingsi ridades mängiva NFLi superstaariga, otsustas ta mehe WC-sse lubada.

«Ta on tuntud inimene, tunnen teda paremini kui osasid meie koristajaid,» selgitas ta. «Ma poleks iialgi osanud arvata, et kaotan selle tõttu oma töö.»

Paraku aga just niimoodi juhtus, kui tema ülemuses avastasid, et naine sel moel reegleid rikkus. Naisterahvas üritas populaarse suhtlusportaali Facebooki vahendusel Petersoniga ühendust saada, lootes, et mees astub tema kaitseks välja, paraku see tal aga ei õnnestunud.

Küll aga tuli kasuks see, et juhtunut uurinud kohalik meedia küsis kommentaari ka McDonald’silt ning seejärel anti naisele väidetavalt töökoht tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles