Viis asja, mis meile tegelikult voodis ei meeldi

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

On liikvel palju müüte selle kohta, kuidas olla parem armastaja ning mis on kuulikindlad lükked, mille peale iga naine voodis pea kaotab. Tasub aga meeles pidada, et asjad pole sageli nii lihtsad, kui võib tunduda.

AskMen uuris viielt naiselt, millised on levinumad seksiga seotud müüdid, mis sugugi tõele ei vasta.

Müüt: naistele meeldib, kui mees võtab voodis kontrolli enda kätte.
Tõde: meile meeldib tasakaal.
«Mu eks tahtis mind voodis alati kamandada, käskides mul end siit või sealt puudutada. Kuigi see oli kohati isegi kuum, siis tegelikult ei lasknud ta iialgi minul kontrolli võtta. Kui ta ei olnud juhirollis, ei tundnud ta erutust ja minu jaoks muutis see seksi väga raskeks. Mulle oleks meeldinud, kui me oleksime saanud asjast rääkida ja talle oleks lubanud ka mul vahepeal ohjad haarata.»

Müüt: me pole nii seksuaalsed kui mehed ja tahame seksi harvem.
Tõde: me tahame lihtsalt paremat seksi.
«Mu abikaasa tegi sellest alati suure numbri, kui mul ei olnud seksiisu. Probleem oli selles, et ta tahtis kähkukaid hommikul ja kähkukaid õhtul, aga mina eelistasin kvaliteetset seksi, mis mind korralikult üles kütaks. Me rääkisime sellest ja ta sai lõpuks asjast aru.»

Müüt: kui naine pole märg, pole ta erutunud.
Tõde: meil läheb erutumiseks kauem aega.
«Mu kutt saab vihaseks, kui me ameleme ja ma kohe märjaks ei lähe. Ma olen püüdnud talle seletada, et ma tegelikult ka tahan seksida, aga mul läheb lihtsalt füüsiliselt kauem aega, et õigesse staadiumisse jõuda.»

Müüt: kui mees käib pinda, siis lõpuks me anname järele.
Tõde: me hindame piire.
«Ma isegi ei tea, mitu korda on mehed püüdnud mind veenda, et ma teeks voodis midagi, mida ma ei taha teha. Ma olen avatud eksperimenteerimisele, kui me oleme selles enne kokku leppinud, aga pinda käimine ajab mul pigem seksiisu ära. Respekteeri mu piire ja otsuseid!»

Müüt: meile meeldib pidevalt dirty talk
Tõde: meile meeldib see, aga natuke.
«Iga naine on erinev ja kuigi mulle ei meeldi, kui mind voodis libuks hüütakse, siis mõnele naisele see jälle meeldib. Vahel on seksikas, kui kutt räägib, kui väga erutunud ta on, aga mul võtab isu ära see, kui dirty talk on agressiivne ja segab mul hetkele keskendumast.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles