Venemaa jalgpallikoondisel on õnne, asendusmängija leiti hotellist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa jalgpallikoondise treening Prantsusmaal. Pildil vasakult paremale Roman Šiškin, Artur Jusupov ja treener Sergei Semak
Venemaa jalgpallikoondise treening Prantsusmaal. Pildil vasakult paremale Roman Šiškin, Artur Jusupov ja treener Sergei Semak Foto: SCANPIX

Venemaa jalgpallikoondisel tundub 10. juunil algava EMi eelselt olevat hea karma, sest vigastada saanud mängija asemele leiti kohe teine.

Uue mängija saamine vigastatu asmele on raske kui turniiri alguseni on vaid loetud päevad, edastab The Guardian.

Selle nädala alguses oli Venemaa jalgpallikoondis dilemma ees, kuna keskväljakumängija Igor Denisov sai Monacos Serbiaga peetud viigimängus reievigastuse, kuid Venemaa kohtub juba 11. juunil Marseilles Inglismaaga.

Venemaa koondis leidis kohe asendusmängija, kelleks on Peterburi Zeniti keskväljakumängija Artur Jusupov.

Vene koondise juhid taipasid kohe, et nendega Monacos samas hotellis elanud Jusupov võib olla sobiv asendaja.  Nad pidasid Jusupoviga läbirääkimisi ja ta oli nõus, liitudes Venemaa koondisega.

Jusupovi teatel ei olnud ta Monacos treenimas, vaid puhkusel.

«Vene koondise juhid lihtsalt pidasid mu kinni ja teatasid, mis neil plaanis on. Puhkasin kaks nädalat ja kindlasti ei ole ma parimas vormis. Ma ei teagi, milleks ma praegu suuteline olen,» selgitas jalgpallur.

Vene koondis lendas möödunud pühapäeva hilisõhtul Monacost Pariisi, Jusupov osales eile toiminud treeningul laenatud varustusega.

Jusupovi sõnul peab ta Moskvasse tagasi lendama ja varustuse tooma, sest tal ei ole isegi putsasid kaasas.

Venemaa on EMil B alagrupis koos Inglismaa, Slovakkia ja Walesiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles