Tõeline põhjus, miks me naudime oraalseksi

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Tundub, et on ilmselge, miks meile oraalseks meeldib – see lihtsalt on nii kuradi mõnus! Aga tuleb välja, et siin võib olla peidus ka muid põhjuseid.

Medical Daily viis hiljuti läbi uuringu, mis paljastas, et sperma neelamisega harjub su keha partneri DNAga, mis ühtlasi aitab su kehal vähem «hulluda», kui sa peaksid rasedaks jääma. Tuleb välja, et kui sa oled oma kehale võõrast DNAd varem tutvustanud, võivad su muud rasedusega kaasnevad sümptomid nagu hommikune iiveldus, hormoonide möll ja söömasööstud olla kordades leebemad.

Üks teine uuring aga viitab, et kui mees sulle suuseksi teeb, siis ta püüab sellega hoida sind teda petmast, vahendab The Date Report. Tuleb välja, et kui mees on teadlik sinu võlust ja mõjust teistele meestele, on ta suurema tõenäosusega valmis sind suuga rahuldama – loogika näib siin olevat, et kes ees, see mees!

Lisaks viib suuseks harilikult ka vahekorrani, mis võib viia rasestumiseni, mistõttu mehed alateadlikult sellest rohkem huvitatud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles