Kisub keeruliseks: Amber Heard väidab, et politsei valetas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amber Heard väljumas 27. mail Los Angelese kohtumajast. Näitlejanna väidab, et abikaasa Johnny Depp ründas teda
Amber Heard väljumas 27. mail Los Angelese kohtumajast. Näitlejanna väidab, et abikaasa Johnny Depp ründas teda Foto: Vida Press

Amber Heard ütleb väidetavalt, et Los Angelese politseinikud valetasid, kui väitsid, et nad ei näinud tema näos vigastusi.

Heardi sõnul ründas abikaasa Johnny Depp teda 21. mai õhtul ning välja kutsuti politsei, kirjutab TMZ. Politseinike väitel ei näinud nad aga tol päeval, et Heard oleks mingilgi viisil vigastatud.

Heardile lähedased allikad rääkisid TMZle, et näitlejanna arvates on Depp politseinikud sisuliselt kinni maksnud. Nimelt olevat neil lähedased suhted, kuna mitmed politseinikud töötavad oma vabal ajal Deppi turvatiimis.

Amber on aga endas kindel ja ütleb, et kui politseinikud 21. mail tema hädaabikõnele vastasid, oli tal näos märkimisväärne vigastus, mis punetas ja paistetas.

Amberi sõnul oli politseinike saabudes kohal ka tunnistaja, kes uuris tema nägu ja kinnitas vigastust.

Amberile lähedased allikad märkisid ka, et LAPD on mitmed korrad oma juttu muutnud. Alguses väitsid nad, et ei vastanud üldse Amberi ja Johnnyga seotud hädaabikõnele. Siis väitsid nad, et tehti ainult üks kõne, kuid hiljem tunnistasid, et neile helistati kaks korda ja Amberi korterisse saadeti kaks erinevat patrulli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles