«Naabrist parem» saate võitsid hiidlased Elerin ja Mart

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elerin ja Mart
Elerin ja Mart Foto: TV3

Paaride teineteise tundmise mäng sai uskumatu tulemuse! Peagi abielluvad Triinu ja Tanel suutsid seitsmes küsimuses sama vastuseni jõuda vaid ühes! See tähendab, et siiani liidripositsioonil olev paar pidi oma ukselt mängu võitjale ära andma juba teise roseti.

Märksa paremini said hakkama nii sõbrannad Elsa ja Hanna, kes said mängus kolm punkti. Nelja punktiga jäid viiki ja jõudsid lõpuduellile siiani eraldi elama pidanud Grete ja Karl ning teineteisega ilmselt kõrgemal spirituaalsel tasandil suhtlevad hiidlased Elerin ja Mart.

Võitja otsustas algselt lihtsana tundunud küsimus - mis on mehe lemmikaastaaeg? Grete ja Karl ei kahelnud vastuse andmisel hetkekski, sest Grete teab väga hästi, kui kangesti Karl lühikesi pükse armastab.

Küsimuste mängus napilt teisele kohale jäänud hiidlased ei pidanud aga kaua nukrutsema - nende elutoa hindas žürii tänu Elerini julgetele disainiotsustele kõige paremaks ning hiidlased said oma uksele kinnitada kolmanda võiduroseti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles