Fotograaf Indrek Galetin ahistaja küüsis

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Galetin
Indrek Galetin Foto: Stina Kase

Fotograaf Indrek Galetin on sattunud ahistaja küüsi, kes on teinud endale suhtlusportaali Orkut.com varikonto ja häirib tema privaatsust.

Indreku sõnul on ta ka ahistajaga suhelnud, kuid konto kustutamiseks on ahistaja seadnud enda nõudmised: «Tingimuseks avalik tähelepanu ja artikkel!» paljastab fotograaf Buduaarile

«Küsisin, miks ta tegi selle, siis ahistaja kirjutas, et ma propageerin homoseksuaalsust ja tema ainult aitab kaasa. Ma vastasin, et ma ei tee seda, vaid tahan, et inimesed natukenegi tolerantsemad oleksid. Ta nõudis, et ma sellest kuskil juttu teeksin, siis kustutab ta varikonto ära».

Ka lauljatar Mari-Leen Kaselaanele on tehtud Orkutis varikonto ja Indreku sõnul suhtlevad need «varikontotüübid» omavahel.

«Tunnen, et ta ahistab mind, kuna ajab mu sõbrad ja tuttavad segadusse, kes mulle pidevalt helistavad ja küsivad, miks mul suhtlusportaalis selline konto on,» räägib Indrek nördinult.

Indrek nimetab ahistaja tegevust omamoodi identiteedivarguseks, mis on ka karistatav. «Pluss veel see, et ta kasutab oma varikonto peal minu näituse pilte, mis on autoriõigustega kaitstud,» tõdeb fotograaf.

Mida teha selliste inimestega, kes tahavad olla keegi teine? Fotograaf Indrek Galetini arvates on asi päris hull ja kui ahistajat artikkel ei mõjuta, soovib ta anda asjale juriidilise käigu.

 


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles