Šokeerivad fotod! Amber Heard süüdistab Johnny Deppi koduvägivallas ja kehtestas lähenemiskeelu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Näitlejanna Amber Heard väidab, et abikaasa Johnny Depp oli tema suhtes vägivaldne ja nõudis kohtult lähenemiskeeldu.

Heard andis lahutuse sisse nädal tagasi ja täna ilmus ta kohtusse sinise silmaalusega, kirjutab TMZ. 

Heard tuli kohtusse advokaat Samantha Spectoriga ning tal olid kaasas fotod erinevatest sinikatest. Ta väidab, et Depp vigastas teda abielu jooksul korduvalt.

TMZ sai enda kätte foto, millel on Amberi silma all sinikas ja marrastused. Naise sõnul on need laupäevase rünnaku tagajärg - Depp olevat talle iPhone'iga näkku virutanud. Heardi sõnul on tal ühest väidetavast rünnakust ka video.

Amberi sõnul purustas Johnny laupäevase raevuhoo käigus nende kodus mitmeid asju. Amber vestles selle ajal telefonis oma sõbraga ja kui Johnny temalt telefoni käest krapas, karjus Amber oma sõbrale: «Helista politseisse!» Sõber helistaski hädaabisse ning politseinikud saabusid nende koju. Depp oli selleks ajaks kodust põgenenud ning politsei kirjutas juhtunust raporti. 

Heardi sõnul on see pilt tehtud laupäeval, kui Depp teda ründas. Foto:
Heardi sõnul on see pilt tehtud laupäeval, kui Depp teda ründas. Foto: Foto: Vida Press

Politseinikud ütlesid, et kui Amber esitaks väidetava vägivalla kohta avalduse, vahistaks nad Deppi otsekohe. Amber seda aga ei teinud. 

Heard väidab, et Depp pakkus talle raha, et ta rünnaku maha vaikiks, kuid selle asemel otsustas ta esmaspäeva hommikul esimese asjana lahutuse sisse anda.

Nüüd palus Heard, et kohus kehtestaks Deppile ajutise lähenemiskeelu, kuna tema arvates kujutab Depp talle hetkel otsest ohtu. Depp on aga kolmapäevast saati linnast väljas olnud ja oma filmi promomisega tegelenud.

Kohtunik kehtestaski täna Deppi vastu ajutise lähenemiskeelu ja mees ei tohi Heardile tulla lähemale kui sada meetrit. Keeld kehtib vähemalt järgmise kuu kohtuistungini.

Kohtunik andis Heardile õiguse elada nende ühises majas, kuid ei tulnud vastu teistele näitlejanna nõudmistele. Näiteks vastas kohtunik eitavalt Amberi soovile hoida Johnny eemale ühest nende koerast. Lisaks ei rahuldanud kohtunik Amberi soovi toetusrahadeks ja advokaatide tasu kinnimaksmiseks ning ei loovutanud talle paari Range Roverit.

Foto: Vida Press
Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles