Täna toimub Kultuurikatlas moefriikidele pöörane ERKI moeshow!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI Moeshow 2015 - saabujad
ERKI Moeshow 2015 - saabujad Foto: Jörgen Norkroos

Unustamatu ja Eesti suurim üheõhtune avalik moeshow toimub juba täna, 21. mail Kultuurikatlas!  ERKI avab enda mikroriigi piiri pöörastele moefriiidele suurejoonelise moepeoga. 

Foto: ERKI

Piirivalve alustab moegurmaanide passide kontrollimist kell 19.00, esimesed kollektsioonid ning modellid astuvad lavalaudadele 20.00. Meeliülendava moeshow lõpetab ERKI ametlik afterparty, mis otse loomulikult toimub Kultuurikatla aias, PADA-s. See on õhtu, millest Sa lihtsalt ei tohi ilma jääda!

Foto: ERKI

Sel korral jõuavad lavalaudadele 26 omanäolise disaineri loomingud, mille valis välja ekspertidest koosnev žürii. Teiste seas võib näha ka kolme välisdisaineri poolt loodud kollektsiooni. Koostöös Playluggage’ga tunnustatakse üht kõigist lavalt läbi käinud kollektsioonidest ERKI Peapreemiaga.

Foto: ERKI Press

Sul ei ole veel ERKI passi, ent soovid kõigest sellest osa saada?

Uuri rohkem SIIT!

ERKI piletipakk sisaldab endas palju vinget, alustades mikroriigi passist ja rahast, ning lõpetades erinevate toodetega, mille on moeshow jaoks välja pannud Eesti Kunstiakadeemia, Vipline, Maiasmokk, Exit Room, Blistex, Warpaint, Make-Up Studio, Tokumaru Ramen & Sushi, Kangadžungel, The Body Shop, Absolute Dry, Gefilus ja Eluvägi. Paki toimetab kohale Itella SmartPOST.

Info show ja piletite kohta leiad ERKI Moeshow kodulehelt SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles