«Naabrist parem» paaride vahel tekkisid hõõrumised

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naabrist parem, Triinu ja Tanel
Naabrist parem, Triinu ja Tanel Foto: TV3

Naabritel on valminud eriti põnevate sisekujunduslike lahendustega esikud. Ülesanne, mis tundus esmapilgul lihtne, annab kõigile siiski terve nädala jagu pikki tööpäevi.

Tõelise proovikivi ette jõuavad naabrite sõbrasuhted, sest Triinu ja Taneli lõputuna näivat suurt edu ei ole lihtne seedida. Tundub tõeliselt ebaõiglane, et ühe paari uksel ripub kaks kuni kolm korda rohkem rosette kui teistel. Kõik naabrimehed pannakse seekord proovile lukkude paigaldamises. Töö nõuab ühtviisi nii jõudu kui taipu ja head ruumilist mõtlemist. Tasemete erinevus on märgatav - kõige kiirem jõuab luku paika veidi rohkem kui 19 minutiga, kaotajal kulub selleks aga tervelt pool tundi.

Esmakordselt saavad naabrid ka ise žürii rolli astuda ja kavalamatel avaneb seega võimalus oma võidustrateegiat arendada. Kas viimaseks hääletatakse need, kelle esik on tõesti kõige igavam või panevad naabrid rõhku eelkõige favoriitide võiduvõimaluste vähendamisele?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles