Disainer: lõpupeole võib minna ka ketside ja kleidiga

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Montoni naisterõivaste peadisaineri Hanna Haringu sõnul soosib praeguse hooaja mood ootamatuid kombinatsioone ning lõpupeoks valmistumist võiks võtta märksa mängulisemalt. Need on disaineri kolm moesoovitust tänavustele koolilõpetajatele.

  1. Pidulik riietus sõltub eelkõige kandjast endast ja ei pea ilmtingimata tähendama kleiti. Oluline on, et riietus harmoneeruks üritusega ning kaunistaks lõpetajat. Kuna hooaja mood soosib ootamatuid kombinatsioone, siis võib kontskinga asemel pitskleidi juurde sobitada ka vastandlikumaid jalanõusid – näiteks tennised.
  2. Domineeriva elemendina figureerib pits, mis on igal pidulikul üritusel kindla peale minek. Lisaks pitsdetailidega kaunistatud rõivastele on üleni pitsist kleidid, pluusid ja seelikud hetkel suured moelemmikud. Värvidest võiks eelistada selgeid kollaseid, rohelisi ja punaseid toone ning loomulikult lillemustreid.
  3. Ka pidulik rõivas peab olema mugav ja mõjuma kandja seljas usutavalt. Seepärast võib kleidi alternatiivina kaaluda hoopis pitsdetailiga pluusi ja hästi istuvaid šikke sigaret-lõikega pükse.

Sel reedel, 20 mail kell 16-19 jagavad Solarise keskuse Montonis hinnatud disainerid tasuta moenõu algavaks lõpupidude hooajaks ning näitavad, millised on selle suve trendikamad peoriided ja aksessuaarid. Lisaks koolilõpetajatele saavad moenõu nii mehed kui naised, kel ees mõni tähtis sündmus või pidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles