Uus film «Turist» võttis kindlalt liidripositsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: youtube.com

 

Ebameeldiv ilm, Angelina Jolie ja Johnny Depp meelitasid inimesed kinno tagasi.

 

Nädalavahetusel meeldis Forum Cinemas kinosõpradele ülekaalukalt eelmisel reedel linastunud film «Turist (The Tourist)». Filmi vaatas nädalavahetusel 11.016 huvilist ja see teenis kokku 39.792 €.

«Frank (Johnny Depp) võttis ette reisi Euroopasse, et ravida murtud südant. Rongis kohtub mees sundimatult flirtiva Elise’iga (Angelina Jolie), kes tundub Frankile erakordse naisena, kellesarnast ta kunagi varem näinud pole. Romantilises Pariisis ja lummavas Veneetsias muutub ootamatult alanud tormiline suhe aga kiiresti eluohtlikuks kassi ja hiire mänguks,» kirjutatakse filmist Forum Cinemas kodulehel.

Vaatajate arvult järgneb kaks nädalat tagasi linastunud «Tron: Pärand (Tron: Legacy)», mida käis vaatamas juba oluliselt vähem inimesi ehk 3362 silmapaari.

Uusi filme linastus eelmisel nädalal kokku kaks, mille seas oli ka kodumaine linatoes «Üks mu sõber».

Filmi peategelane on Mati (Aarne Üksküla), kes kaotab naise ja elu mõtte. Raskel hetkel ilmub tema kõrvale kolleeg Ruth (Rita Raave), kes on teda aastaid salaja armastanud. Samuti kohtub peategelane uue sõbra Sassiga (Aleksander Eelmaa), kes hakkab Matile elamist õpetama.

 

Kogu tabel näeb välja järgmine:

  1. Turist (The Tourist) – 1.nädal
  2. Tron: Pärand (Tron: Legacy) – 2.nädal
  3. Megameel (Megamind) – 4.nädal
  4. Kohtumine väikeste Fockeritega (Meet the Parents: Little Fockers) – 3.nädal
  5. Jõulupuud (Jolki) – 2.nädal
  6. Narnia kroonikad: Koiduränduri teekond (The Chronicles of Narnia: Voyage of the
  7. Dawn Treader) – 5.nädal
  8. Üks mu sõber – 1.nädal
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles