Sajad newyorklased võtsid seelikud seljast ja püksid jalast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile võtsid sajad newyorklased metrooga sõitmise ajal kas seelikud seljast või pikad püksid jalast.

Tegemist oli kümnendat aastat järjest toimunud kampaaniaga «No Pants Subway Ride» (Püksata metrooreis), edastab Reuters.

Üritusel osalenud ei häirinud, et väljas olid miinuskraadid.

Ürituses osaleda soovinutele saadeti enne seda e-postile täpsed instruktsioonid, mida tohib seljast võtta ja kui alasti olla.

«Kui keegi küsib, miks sa riideeseme seljast võtsid, vasta, et tundsid end selles ebamugavalt,» seisis kirjas.

Metrooüritusel osalenud kogunesid kell 15. 00 kohaliku aja järgi New Yorgis kuues varem kokku lepitud kohas. Osalejad sisenesid neile määratud metroovagunitesse ja püüdsid käituda normaalselt.

Kaasreisijad said hämmastuse osaliseks, kui  osa reisijaid tõusis järsku püsti ning hakkas seelikuid seljast ja pikki pükse jalast võtma. Ära võetud esemed pandi kottidesse.

Paljaste säärtega metrooreisijad lahkusid kokkulepitud peatuses vangunist ja jäid veel hetkeks perroonile seisma. Seal metroorongi oodanute seas tekkis samuti imestus.

Juhtumi tunnistajaks olnute sõnul olid üsna mitmes näinud vaeva aluspesu valikuga. Näha oli väga eksklusiivset, kuid samas ka väga kummalist aluspesu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles