Mida sinu lemmikmuster sinu kohta näitab

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rochelle Hume'si kollektsioon.
Rochelle Hume'si kollektsioon. Foto: Xposurephoto.com/Scanpix

Selle kevade ja suve moes valitsevad erinevad mustrid, mis pakuvad palju silmailu. Aga miks kipuvad inimesed eelistama peamiselt üht kindlat mustrit? 

Psühholoog Jennifer Baumgartner, kes on kirjutanud raamatu selle kohta, mida riided inimese kohta paljastavad, heidab Redbookis valgust ka selle kevade mustritrendide ja erinevate iseloomuomaduste seoste kohta.

Fotod:
Fotod: Foto: Vida Press

Neerumuster

Kas sa oled seiklusjanuline, unistad eksootikast ja kaugetest paikadest? Kui jah, siis oskad sa hinnata eriskummalist neerumustrit. Selle mustri kandja jumaldab seiklusi ja teda kütkestab müstika. Neerumuster kannab edasi liikumistunnet, mis aitab vallandada südames pesitsevat kirge teekonna ja elu imede avastamise vastu. Kanna sel suvel neerumustrilist kleiti ja kasuta puhkust reisimiseks.

Fotod:
Fotod: Foto: Vida Press

Geomeetrilised mustrid

Innovatsiooniline geomeetriliste mustrite austaja hindab kõrgelt kindlajoonelisi kujundeid ja julgeid, teravaid jooni. Isegi kui sulle koolis geomeetria ei meeldinud, mõistad selle matemaatilist ilu ja täiuslikkust. Samasugust tasakaalu nagu oma lemmikmustris püüad saavutada ka elus.

Fotod:
Fotod: Foto: Vida Press

Loomamuster

Loomamustrit kandev naine on ambitsioonikas ja edumeelne ning seda nii tööl kui riietusruumis. Sinust kiirgab enesekindlust ja mitte keegi ei suuda sind peatada.

Fotod:
Fotod: Foto: Vida Press

Värvimuster

Kangavärviga värvitud riided ja happelised hipimustrid on sel suvel uuesti moes. Kui need osutuvad sinu lemmikuks, võib oletada, et oled väga erilise iseloomuga naisterahvas, kes katsetab piire ja julgeb erineda. 

Fotod:
Fotod: Foto: Vida Press

Tartaanmuster

Tartaanimustri kandjat võib pidada traditsioonide austajaks. Kunagi peeti tartaani pigem koduseks, kuid nüüd on seda näha ka mujal ja sellest on saanud üks mitmekülgsemaid mustreid. Mida ütleb see sinu kohta? Tõenäoliselt hindad sa stabiilsust ja vastupidavust nii endas kui teistes. 

Fotod:
Fotod: Foto: Vida Press

Triibud

Triibud sobivad kokku kõikide sinu suviste tegevustega. Kui triibud on sinu lemmikud, oled sa praktiline, stiilne ja sundimatult enesekindel. Puhtad sirged triibud on tunnuseks, et sa oled väga hakkaja ja isepäine naine.

Fotod:
Fotod: Foto: Vida Press

Lillemustrid

Lillekeste kandmine näitab, et sa ei karda rõhutada riietega oma ilu ja naiselikkust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles