Galerii: moebränd NYMF esitles kaunist kollektsiooni nimega MOJO

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

MOJO kollektsiooni kleite vürtsitasid esitlusel spetsiaalselt selle kollektsiooni tarbeks valminud Endless Goddess Designi detailiderohked jalakaunistused, Ehtekassi sulgedest meisterdatud ehted ning Kuu Ruumi väekad kaelakeed.

Meigid tegi Maret Ubaleht, soengud sättis PR Juuksurisalong ja meeli erutas Sherwoodi siider. Sündmust aitas korraldada Stiilikanal. Show toimus täiesti hullumeelse interjööriga pop-art lounge’is Vintage Factory.

Vintage Factory on boho-stiilis pop-art lounge, mida iseloomustavad kunstistiilidest fresko, peegelmosaiik, eklektika, psühhedeelia, pop-art, grafiti, popsürrealism ja staatilisust lisav tekstiilikunst. Kõik need kunstitüübid sulanduvad kokku ainulaadseks tervikuks. Sisenedes püüavad pilku müstilised skulptuurid, värvilised maalid, pehmed ja karvased säravad esemed, mida isegi kõige ilusamates unenägudes ette kujutada ei suudaks ning meenutades Imedemaad.

MOJO kollektsioon on põnev kaleidoskoop graatsilistest lillemotiividest, rütmilistest navajo-mustritest, aristokraatlikest tikandi-printidest, Marrakeshi vaibamustritest, heegelpitsi motiividest, mängulistest narmastest, nahksetest punutistest ja pärlitest pitkitud detailidest. Ühtpidi midagi ülimalt eklektilist, aga samas täiesti ühte sulanduvat.

NYMF Moestuudio on otse Tallinna südames asuv armsalt hubane moeateljee, kus disainer Triin Kärblane loob juba 9ndat aastat järjest erilise ja äratuntava käekirjaga loomingut, mille võlujõud ja vägi on heas mõttes sõltuvust tekitavad. NYMFid jumaldavad ajatuid ja üdini naiselikke siluette, maagilisi printe, ohtraid detaile ning mustrite ja struktuuride mängu.  

NYMFi kleidid ei ole lihtsalt kleidid, need on mõttemaailm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles