Taavi Rõivas ja Luisa Värk saavad teise lapse? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Taavi Rõivas ja Luisa Värk.
Peaminister Taavi Rõivas ja Luisa Värk. Foto: Andres Putting / presidendi kantselei

Kuluaarides sahistatakse, et peaministri proua Luisa Värk, kes sai omal ajal tuntuks saatest «Eesti otsib superstaari», on teist korda lapseootel.

Kas tõesti on Luisa taas lapseootel? Allika väitel vastab see tõele ning Luisa kõhuke olevat juba praegu märgatavalt paisunud, mistõttu kannab ta rõivaid, mis kõhukest varjaksid. Ilmavalgust peaks teine laps nägema selle aasta sügisel. 

Buduaar võttis ühendust Luisaga, kes paraku jäi hetkel tabamatuks.

«Ise te lasite need jutud liikvele,» vastas peaminister Taavi Rõivas valitsuse pressikonverentsil küsimusele, kas see info vastab tõele. Ta märkis, et see anonüümne allikas ja tema usaldusväärsus jäägu ajakirjanike enda südametunnistusele.

«Umbes sagedusega iga kuue kuu tagant näen ma selliseid uudiseid lehes. Mul peaks siis olema juba rohkem lapsi kui Hannes Hansol!» vaatas ta kõrval istuva kaitseministri poole. «Eks te mõelge nüüd sügavalt järele, kust need allikad tulevad ja kes nad välja mõtleb,» lõpetas Rõivas teema.

Hannes Hanso lisas omalt poolt: «Võin kinnitada, et juulis ootab meie pere tõesti lisandust ja see on väga tore uudis.»

Luisa Värgi ja Taavi Rõivase peres kasvab tütar Miina Rihanna. 

Artikkel on refereeritud Buduaarist

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles