Tüdrukud, kes unelaulu kuulda tahab, võib Margusele Tinderis like lükata!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusik Margus Vaher otsib Tinderist kallimat
Muusik Margus Vaher otsib Tinderist kallimat Foto: blog.gotinder.com

Muusik Margus Vaher on juba pikka aega Tinderis ja käib ka kohtingutel. Kiire muusikuelu kõrvalt polegi ehk tõsiseks suhteks aega, aga lähedust vajame me kõik.

Margus on tunnistanud, et naisel tuleb olla lasta täpselt selline nagu ta on ja teda sedasi tingimusteta armastada. Samas on ta lisanud, et elus võib kogeda mitut armastust. «Kui inimesed pakuvad teineteisele arengut ja kasvavad koos, võib ka üks ja sama tunne jääda kestma.»

Vaatamata noorele eale on laulja kogenud sedagi, kuidas mõjub mehele lahutus. Kui ta 23aastaselt oma poja Maru emast lahku läks, kulus nii aastake selleks, et iseendas taas selgusele jõuda. «Olin enda high school sweetheart'iga 16. eluaastast koos ja juba ülikooli esimesel kursusel sain isaks. Ehk on loomulik, et kui nii noorelt abiellud, pole sa veel väljakujunenud isiksus ega tea isegi, kes oled?»

Seega, kes unelaulu kuulda tahab, võib Margusele Tinderis like lükata. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles