Galerii: Eesti staaride emadepäev Instagramis!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel tähistasid paljud emadepäeva, nii ka meie kohalikud kuulsused. Nii mõnigi ei pidanud paljuks oma päeva Instagramis jagada.

Foto: Instagram

Oli neid, kes lisasid pilte oma emadest. Seda teed läksid lauljad Teele Viira, Rolf Roosalu, Tanja Mihhailova, Vaido Neigaus, Grete Paia, Kristjan Kasearu, Genka, Ardo Kaljuvee kihlatu Nele Dvorjaninov, modelliemand Beatrice.

Foto: Instagram

Oli neid, kes postitasid pilte söökidest ja kingitustest, lilledest. Selliseid pilte jagasid blogijad Mallukas ja marimell, laulja Uku Suviste ekskallim Sandra Daškova, ärinaine Karoli Hindriks, moelooja Liina Stein, üritustekorraldajad Maret Soom ja Janne Klooren, stilist ja moeguru Ženja Fokin.

Foto: Instagram

Pilte endast postitasid vaid lauljad Liis Lemsalu ja Artjom Savitski. Lastega koos jõudis Instagrami ka telemaastikul kaadri taga toimetav Kirsti Timmer, kes veetis päeva Tallinna  Botaanikaaias.

Vaata pilte galeriist!

Kuidas teie emadepäeva tähistasite? Mida tegite? Kus käisite?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles