Kas tõesti plaanib Smilers mängida tänavusel Õllesummeril ainult tundmatuid lugusid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Sal-Saller ja Smilers Nordea kontserdimajas
Hendrik Sal-Saller ja Smilers Nordea kontserdimajas Foto: Kalev Lilleorg

8. juulil kell 20.30 annab kontserdi Õllesummer Festivali pealaval rekordarv kordi summeril esinenud Smilers. Selle-aastane kontsert on rokkbändile Õllesummeril järjekorranumbriga 33. Hendrik Sal-Saller räägib, mida kontserdilt oodata. 

Smilersil ja Õllesummeril on pikk ühine minevik. Hendrik Sal-Saller on muuhulgas esinenud eduka džässprojektiga «Saller Goes Jazz» ning suurkontsertidega «Valge» (2011) ja «20 magamata aastat» (2013). Smilersi suurimaks verstapostiks festivali ajaloos peabki Hendrik Sal-Saller 2011. aasta suurkontserti «Valge».

Kui küsisime Hendrikult, mida selle aasta kontserdist oodata, ütleb artist, et seda ei tea kunagi ette. “Kõik oleneb selle päeva meeleolust. Kuidas minul ja bändil tunne on. Eks rahvas tahab ikka kuulda vanu lemmikuid. Võib-olla teeme hoopis kontserdi oma lugudest, mida nii hästi ei teata,” ütleb Saller naljatledes. Õllesummer Festivali tiim püüab teda siiski ümber veenda, et kontserdil kõlaksid ka eestlastele armsaks saanud lood.

Lisaks peaesinejale The Prodigy ja John Newman astub lavale üle 100 Eesti artisti kümnel laval. 23ndat korda toimuv Õllesummer Festival leiab aset 6.-9. juulil Tallinna Lauluväljakul ning päevapileti hind eelmüügist on 15 eurot ning passi hind 35 eurot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles