Peeter Võsa: ma pole nii seltskondlik, et paljaste meestega palli mängida ja saunatada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa: ma pole nii seltskondlik, et paljaste meestega palli mängida ja saunatada
Peeter Võsa: ma pole nii seltskondlik, et paljaste meestega palli mängida ja saunatada Foto: ttv

Saatel "Pall korvi" käis seekord külas teleajakirjanik Peeter Võsa. 

Foto: ttv

"Pallimängudega mul kokkupuuteid eriti ei ole, ma pole nii seltskondlik inimene, et täita oma vaba aega selliste harrastustega, kus higised paljad mehed nädalalõppudel kogunevad kuskile ja loobivad või ajavad palli taga ja siis käivad üheskoos saunas," rääkis Võsa korvpallisaates.

"Loen raamatuid, käin metsas, naudin maailma kõige meeldivama persooniga ehk siis iseendaga koos olemist," loetles Võsa oma harrastusi. "Vähem suhkrut, nisujahu ja pärmi," oli Võsa soovitus tervislike eluviiside austajatele.

Foto: ttv

"Pall korvi" saade pakub seekord ka eksklusiivset intervjuud Itaaliast, kus Eesti korvpalli tulevikulootus, kõigest 14-aastane Kaspar Kitsing treenib Trento klubi juures. "Korvpalliga olen ma väga rahul siin, aga teisi asju igatsen - sõpru ja kooli, aga kui tahad mängijaks saada, siis selline on elu," rääkis Kitsing.

Juttu tuleb ka ühest läbi aegade paremast korvpallurist Kobe Bryantist, kes lõpetas karjääri. "Ma poleks iial ette kujutanud, et see mäng selliseks kujuneb," ütles Bryant pärast seda, kui oli 20-aastase karjääri viimases mängus visanud 60 punkti ja aidanud oma koduklubi napi võiduni.

Lisaks räägime seekord Mart Sanderi heateost, Eesti Korvpalliliidus toimunud muudatustest ja II liigast.

"Pall korvi" on TTV eetris täna õhtul kell 22.00

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles