Klassikalised baasrõivad, mis võiksid kuuluda iga naise riidekappi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kui tihti oled seisnud oma riidekapi ees ja tundnud, et mitte midagi pole selga panna!? Ometi on kapp riietest pungil. Üks peamisi põhjuseid võib olla, et su kapis napib baasrõivaid, millele tegelikult peaks ja võiks oma garderoobi üles ehitada. 

Väga oluline on leida õige tasakaal eriliste ja baasrõivaste vahel, kirjutab osta.ee moeblogi. Kui erilised riided moodustavad enamuse sinu garderoobist, siis on ääretult keeruline midagi omavahel kokku sobitada. Paljude stiiligurude riidekapp koosnebki enamjaolt just lihtsatest ja minimalistlikest baasriietest, millele antakse värvingut ja rõhutatakse isikupära ehete ja aksessuaaridega. Baasrõivaste ostmisel tuleks jälgida kvaliteeti, sest need rõivad peaks vastu pidama aastaid.

Baastooted, mis su kapis peaksid olema:

Valge T-särk – klassikaline heast materjalist T-särk sobitub pintsaku, nahktagi, bomberi või mistahes jaki alla nagu valatult. Kui valge T-särk juba olemas, siis võib investeerida veel ühevärvilisse halli ja musta T-särki.

Teksad – soovitavalt kõrge pihaga, mis loob illusiooni pikematest jalgadest. Kuid peamine on see, et nad sobiksid ideaalselt sinu figuuriga ning aitaksid sind välja igast olukorrast. Hästi jalas istuvate teksade leidmine on aeganõudev, aga mitte võimatu. Võta see aeg – tasub ennast kuhjaga ära!

Pliiatsseelik – sobib nii argi- kui pidupäevaks. Sobitada saab põhimõtteliselt kõigega – alustades tennistest, pusast ja nahktagist, lõpetades klassikalise triiksärgi, pintsaku ja kontsakingadega. Kuid seeliku materjal peaks olema hea ja mittekortsuv.

Nahktagi – ei ole ammuilma ainult mootorratturite pärusmaa, vaid must have rõivaese, mis sobib nii pika õhtutualeti peale kui ka seelikute, teksade, viigipükste ja kleitidega. Nahktagi pluss on see, et aja möödudes muutub ta veel paremaks ning kerge kulumine tuleb ainult kasuks.

Must kleit – on üks baasesemetest, millega saab väga palju erinevaid outfit’te luua. Seetõttu võiksid Sa sellesse natuke rohkem investeerida ja kangale ning kvaliteedile rõhku panna nagu juba eelpool mainisin. Must annab suurema vabaduse lisandite suhtes, võimaldades soovi korral valida julgema koti, sukad või kingad. Kuna aksessuaaridega mängides saab sama kleidiga jätta täiesti erinevat üldmuljet, võib seda kleiti kanda pikki aastaid.

Valge triiksärk – klassika vastu ei saa! Triiksärke võiks olla isegi mitu ja valgete kõrvale võiksid soetada ka mõne värvilise.

Mustad kontsakingad on möödapääsmatud – need peavad iga naise kappi tee leidma! Sobib pea kõikide sündmuste ja outfit’tide juurde. Välja arvatud ehk õueüritustele, kus tead, et pead ka muru peal kõndima ning kontsad naks ja naks maa sisse vajuvad.

Neid baastooteid leidub veelgi, mis võiksid ühel naisterahval kapis olemas olla, kuid täna keskendusime nendel seitsmel, mis ülalpool ära toodud.

Soovitus – varu aega, et teha õigeid valikuid, et leida just need rõivad, mis sobivad sinu figuuriga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles