Vaata: lapseootel staarblogija Mallukas viskas seljast riided ja näitas oma figuuri

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariann Treimann ehk Mallukas.
Mariann Treimann ehk Mallukas. Foto: Rocca al Mare kaubanduskeskus

Tuntud ja skandaalne blogija Mallukas ei häbene oma keha ja tasapisi kasvavat kõhukest ka teistele näidata ning viskas om ablogi veergudel riided seljast ja tegi endast peeglist selfie.

Mallukas pajatab blogis, et kuuleb pidevalt kommentaare enda kehakaalu kohta. «Jah, ma tean. Loomulikult räägitakse iga naise kehakaalust ja see on täitsa arusaadav, kui ma kaalusin kaks aastat tagasi 49 kilo ja olen nüüd 63 kilo. See on ikka päris suur vahe. Ja tõesti – kui ma kaalusin 68.9 kilo, siis mul oli endal ka halb. Noh, kui ma riides olin, siis mul ei olnud halb, aga pesuväel peeglisse vaadata küll oli vastik ja pidevalt käis peas mõte, et no kuidas ma olen ennast nii käest lasknud ja kuidas ma ei viitsi selle suhtes midagi teha. Nii kaua ketrasin seda mõtet, kuni noh, võtsin kätte ja tegelesin siis ka natsake, et mitte päris 100 kilosena lõpetada,» jutustab naine.

Foto: Kingitus.ee

«Okei, praegu ma olen rase ka, aga ma ausalt vaatan peeglisse ja mõtlen, et holy shit, mu keha on jumala ilus! Jah, see ei ole uhke kuuspaki ja maailma saledaima pihaga ja mu kann ei ole kivikõva ja mu käed-jalad võiksid ju olla natsa peenemad ja natsa trimmis ja ÜLDSE võiksin ma näha välja nagu Victoria Secretsi modell. Aga ma ei näe. Ja ma olen jumala okei sellega!» teatab Mallukas.

Vaata pilti SIIN ja anna teada, kas Mallukal on tõesti ilus Eesti naise keha!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles