Juht, autojuht! Usaldusväärne Avo Holvandus on kutsutud ka veinipudelit avama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autojuht Avo Holvandus on kutsutud isegi veinipudeleid avama
Autojuht Avo Holvandus on kutsutud isegi veinipudeleid avama Foto: Rasmus Kooskora

Tutvustame teile bondiliku kampaania «Juht, autojuht!» raames Drivr Eesti autojuhte, kes sõidavad täpselt ja õigeaegselt kohale nagu kangelane filmis «Riskikuller», tutvustavad ennast bondilikult «Ma olen juht, autojuht» ja on kliendi huvide eest härrasmehelikult väljas nagu kuulus James Bond ise, eriti veel kui tegu on daamidega. Need mehed on oma ameti parimad esindajad, kes on teadlikud oma vastutusest sõitja elu ja kohalejõudmise eest ning teevad kõik, et see nii ka läheks.

Foto: Rasmus Kooskora

Järgmiseks meie tutvustatavaks juhiks on Avo Holvandus, kes on juba maast -madalast tehnikamees olnud.

Avo: See lugu sai alguse ikka juba lapsepõlvest, kus huvi pakkus kõik, millel rattad all," meenutab ta. "Nädalavahetused ja koolivaheajad möödusid maal vanaema juures, kus peale vanaema olid mul suurimateks sõprateks jalgratas ning naabrimees, kellel oli palju traktoreid. Hiljem, kui load taskus, olin sõprade ja tuttavate seas populaarne autojuht. Ilmselt kõik see andiski tugevalt inspiratsooni hakata autojuhiks!

Foto: Rasmus Kooskora

Avo sõnul on talle motivaatoriks ikka see, et talle väga meeldib autoga sõita ning kui selle saab tööks ümber mängida, siis kõlab see kui meeldiva ja kasuliku ühendamine.

Kui aga rääkida põnevatest ja kummalistest juhtumitest roolis, siis neid tuleb ikka ette, mis lisab Avo arvates omakorda põnevust päevategemistesse. Teinekord seltskonnas olles ja neid lugusid rääkides vaadatakse talle kahtlevalt otsa ning on ka küsitud, et ega ta muinasjuttu neile räägi!

«See, et mõni naisklient enne Mustpeade Majja minemist autos sukkpükse vahetab või tellib auto selleks, et paluda veinipudel avada, on küll harva esinevad, kuid selliseid seikasid on ette tulnud,» jutustab taksojuht.

«On leidunud ka nupukaid pereisasid, kes on jäetud oma pisilapsega koju ja unejutu asemel sõidutanud last ringi, et viimane unne vajuks — kusjuures see skeem on toiminud üsna hästi! Hittlood jätaksin ikkagi avalikusele rääkimata, kuna need on veidi  tumedama taustaga.»

Foto: Rasmus Kooskora

Kui arutleda hea autojuhi olemuse üle, siis leiab Avo, et ilmselt on enamus juhid oma arust head, aga lõpliku hinnangu siiski oskab sellele anda klient ning juht saab sellest ise aru, kas ta oli hea juht või mitte. 

Aga milline on hea klient?

«Hea klient jätab tavaliselt endast maha meeldiva aura ja annab juhile tagasidet. Meeldivaid kliente on alati tore teenindada!» ütleb mees.

Selline on siis Avo Holvanduse lugu. Aga Saksa Takso eel- ja praegust lugu teab juba iga nende klient. Drivr Eesti on Saksa Takso mantlipärijana kvaliteetse transportteenuse pakkuja, kelle põhieesmärgiks on pakkuda senisest mugavamaid ja kliendi vajadustele sobivamaid lahendusi parima hinna ja kvaliteedi suhtega. 

Lae äpp alla SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles