Carla Bruni-Sarkozy ärritab prantslasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carla Bruni-Sarkozy
Carla Bruni-Sarkozy Foto: SCANPIX

Prantsusmaal tehtud arvamusküsitlus näitas, et selle riigi esileedi Carla Bruni-Sarkozy on kõige ärritavam avaliku elu tegelane.

Itaalia juurtega laulja-modell sai väljaande VSD nimekirjas «kuulsused, kellele tahaksid virutada» esikoha, kirjutab The Telegraph.

52 protsendi küsitletute sõnul tekitab see naine neis viha.

Carla Bruni-Sarkozyle järgnesid näitlejad Alain Delon ja Gerard Depardieu ning endine jalgpallur Eric Cantona.

VSD artiklis seisab, et Bruni-Sarkozy kaotas populaarsuse oma suurkodanliku laiutava elustiili ja niinimetatud Marie-Antoinette´i sündroomi ehk pideva enese eksponeerimise vajaduse tõttu.

Prantsusmaa presidendi Nicolas Sarkozy abikaasa on eriti ebapopulaarne naiste seas.

Ebameeldivate kuulsuste nimekirjas on ka poliitikuid – sotsialistide oletatav presidendikandidaat Segolene Royal, siseminister Brice Hortefeux ja uus paremäärmuslaste liider Marine Le Pen.

Poliitikute hulgas paigutus president Nicolas Sarkozy oma ebameeldivuselt neljandale positsioonile. Talle soovis «virutada» 63 protsenti vastanutest.

57-aastase Royali kohta kirjutas esseist Philippe Muray järgmist: «Tal on puine naeratus – sellise naeratusega inimese kohtamine pimedas metsas tekitab hirmu».

Pärast Prantsusmaa rahvusmeeskonna põrumist selle aasta jalgpalli MMil, peetakse ebameeldivaks jalgpallitegelasteks ka Franck Riberyd, kes oli üks meekonna streigi eestvedajaid Lõuna-Aafrikas ning koondise juhti Raymond Domenechi.

Neile mõlemale soovis «virutada» 68 protsenti vastanutest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles