Elu24 intervjuu: 18-aastane Alex Mattson on uus läbimurdeartist. Miks?

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Music Weeki raames esineb 2. aprillil klubis Hollywood Ultra/Sony läbimurde artist Alex Mattson.  Sellega seoses oli ta juba 1. aprillil Tallinnas, et kohtuda meedia ja raadiotega, nii ka meiega. 

Soome päritolu 18-aastane DJ-produtsent Alex Mattson avaldas oma debüütsingli UFO 19. veebruaril 2016, kogudes ainuüksi Spotifys juba vähem kui kuu ajaga üle miljoni kuulamise, mis on praeguseks hetkeks pea kahekordistunud. Lugu sattus koheselt tantsumuusika arvamusliidrite ja raadiojaamade huviorbiiti ning sai lisatud paljude riikide oluliseimatesse Spotify playlistidesse. Eestis on suurimad Alexi toetajad Power Hit Radio ning Energy FM!

Nüüdseks on maandunud ka UFO muusikavideo, mis filmiti Alan Walkerile sarnaselt Eestis, mõni kilomeeter Tallinnast, ühes mahajäetud aidas. Selles ambitsioonikas produktsioonis võib näha gängstereid, maaväliseid olendeid ja tõsist Sin City tunnet.

Alex Mattson on esimene Soome soolo artist, kes on saanud lepingu Ultra Music plaadifirmalt. Ultra Music on Grammydega pärjatud plaadifirmaga, mis fokusseerib elektroonilisele muusikale. Ultra on koduks veel sellistele hinnatud DJ- ja produtsentidele nagu deadmau5, David Guetta, Steve Aoki  ja  Kygo.

Mine vaata Alex Mattsoni DJ-set`i lives 2. aprillil Club Hollywoodis, kus ta astub ües Tallinn Music Week raames.

Suvel võib Alex Mattsoni oma silmaga näha Pärnus, Weekend Festival Baltic raames.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles