Märgid, millest võib välja lugeda mehe siira huvi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Suhted on mõnikord keerulisemadki kui raketiteadus. Kui silmarõõm ei väljenda oma huvi väga selgelt, võib juhtuda piinlikke eksitusi ja teineteise tunnete valestitõlgendamist. 

Sageli aetakse sõbralikkust segamini seksuaalse huviga ja vastupidi. Kui peamistelt tõlgendavad mehed naise sõbralikkust flirdina, siis naised seevastu on meeste suhtes skeptilised ja ei usu, et huvi taga võiks olla tõsine soov suhet alustada, kirjutab Psychology Today. 

Psühholoogid on seda nähtust pikalt ja laialt uurinud. Sääraseid eksiarvamusi on aga võimalik vältida ja nagu elu näitab, saadakse teineteisest ka küllalt palju õigesti aru. Pilt läheb selgemaks, kui enda tunnete ja soovunelma asemel keskenduda sellele, kuidas huviäratav isik tegelikult käitub. Teisisõnu, kui tahad teada, kas mees on sinust päriselt huvitatud, siis jälgi, mida ta teeb (mitte mida ta ütleb). 

  1. Kehakeel. Kui keegi on sinust huvitatud, on ta kehakeel avatud ja keha ettepoole kallutatud. Vestluse alguses võib tal kuluda enda vabamaks väljendamiseks veidi aega, kuid mõne aja pärast võid märgata, et ta küünitab kergelt sinu poole ja ta liigutused muutuvad elavamaks. Suure tõenäosusega vaatab ta sulle otse silma ja kui tunneb sinu vastu siirast huvi, siis kuulab tähelepanelikult ning on positiivse suhtumisega.
  2. Puudutused. Seksuaalse huvi üks selgemaid näitajaid on ka puudutus. Võib-olla märkad, et ta leiab mingi vabanduse sinu juhuslikuks puudutamiseks ning on ka sinu puudutuste suhtes vastuvõtlik. Huvi korral tema puudutused sagenevad ja ametlikust kätlemisest saab hell kallistus. 
  3. Panustamine. Kui keegi on suhtevõimalusest huvitatud, on ta valmis ka sellesse panustama. Ta annab mõista, et tahab pühenduda ja paneb sulle avalikult n-ö käpa peale. See tähendab, et ta tutvustab sind sõpradele ja sugulastele ning kaasab sind oma ellu. Veelgi enam, ta pöörab sinu nimel tähelepanu oma välimusele ja hoolitseb sinu vajaduste eest. Kui on näha, et silmarõõm on valmis suhtesse panustama, toetab sind ja on sinuga suhtlemise üle uhke, on ta tõenäoliselt valmis ka sulle pühenduma.
  4. Tänulikkus. Viimaks võib kellegi huvi näidata ka see, et ta on tänulik selle eest, kui sina pöörad talle tähelepanu. Näiteks võib see väljenduda selles, et vastutasuks hoolitseb ta sinu eest või teeb läbimõeldud kingituse. Selle juurde peaks kuuluma ka selgelt hooliv suhtumine. Kui mees tunneb sinu vastu reaalselt huvi, näitab ta sinu tähelepanuavalduste suhtes välja tänulikkust neile vastates ning omakorda sinu vajaduste eest hoolt kandmisega.

Kui sa oled armunud, aga su tunded ei lase olukorda kainelt mõista, siis keskendu pigem sellele, kuidas mees oma huvi sinu vastu tegudega välja näitab, et sa ei saaks temast valesti aru. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles