George W. Bushi mälestusteraamat läheb müügiks nagu soe sai

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George W. Bush raamatupoes autogramme jagamas
George W. Bush raamatupoes autogramme jagamas Foto: SCANPIX

Novembri algul ilmunud endise USA presidendi George W. Bushi (64) mälestusteraamatut «Decision Points» on juba ostetud kaks miljonit eksemplari.

Raamatus keskendub Bush poliitikale, mida USA administratsioon ajas pärast 9/11 terrorirünnakuid, samuti räägib ta oma perest ja püüab arvata, milliseks kujuneb ajalooline hinnang tema ametiajale, kirjutab Business Insider.

Võrdluseks läbimüügi kohta sobib märkida, et endine USA president Bill Clinton on müünud oma mälestusteraamatut «My Life» kuue aasta jooksul 2,2 miljonit eksemplari.

Bushi raamatu poodi jõudmisel 9. novembril looklesid raamtupoodide uste taga järjekorrad ostuhuvilistest.

Märkimist väärib ka asjaolu, et müügiedukas raamat on kõvade kaantega, kuna tavaliselt ostetakse enam pehmete kaantega raamatuid. Lisaks on see saadaval e-raamatu kujul.

Raamatu üllitanud kirjastus Crown Publishing Group nimetab müügiedu «tähelepanuväärseks».

Kirjastuse esindaja sõnul ei suuda ta meenutada tänavusest aastast ühtegi kõvakaanelist ja mitteilukirjandusliku sisuga raamatut, mille läbimüük olnuks miljon eksemplari, rääkimata kahest miljonist.

Bush oli USA president kaks ametiaega järjest, aastatel 2001 – 2009.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles