Naine tunnistab avameelselt: igal naisel peaks olema seksisõber

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Ma tean, mida sa mõtled.

Selle artikli autor on lihtsameelne idioot, kes lükkab oma jalad harki igaühele, kes talle dringi välja teeb. Ilmselt mingi 43-aastane vanatüdruk, kes pole oma õitseajal suutnud normaalselt meest leida ning seetõttu pakub end igale vastu juhtuvale tüübile, kes teda on nõus vastu võtma, kirjutab lugeja Miia.

Kahju su mulli rikkuda, aga asi nii pole.

Tegemist on 30-aastase naisega, kes on üsnagi rahul oma eluga ning omab piisavalt «kosilasi», kes on muuhulgas ka lahedad inimesed.

Ilmselt tuleb sulle ka üllatusena, et ta on elu jooksul seksinud väheste inimestega. Veel vähem usud, et tegemist on monogaamse inimesega. Tegelikult aga nii ongi.

Mis asi on seksisõber?

Ei, seksisõber pole see imal tüüp, kellega sa alkoholijoobes Hollywoodis kokku satud ja meeletu öö veedad.

Ta ei pea ka olema – nagu Rait Kapp ütles – inimene, «kellega kohtutakse vaid seksi eesmärgil» või tundetu juhukepp (minu tõlgendus tema teisest artiklist).

Kapi tõlgendused tunduvad olevat aga üldlevinud ning mul on sügavalt kahju temast ja kõigist teistest sarnase mõtteviisiga inimestest. Nad jäävad paljust ilma.

Selliselt seksisõpra defineerides tundub, nagu seks oleks lihtsalt nii halb, et sellest polegi millestki rääkida, veel vähem on mõtet inimesega, kellega seksisid, uuesti kohtuda.

Halb seks loob pseudoprobleeme ja ühiskonna suletust

Armastus on tähtis osa seksist.

Ainuüksi see tunne võtab kaks kohmetut inimest, kellel pole aimugi kus mingid kehaosad on ja mis nendega peale hakata, ning loob vapustava hetke, millesarnast teist pole. Suudlemine on justkui jumala enda näo lakkumine ning kuigi pole kindel, kas said orgasmi või ei, oli kogu kupatus ju siiski täitsa mõnsa. Võib-olla see tegelikult siiski oli orgasm? (Ei olnud.)

Vastupidiselt populaarsetele armastusfilmidele ja parfüümireklaamidele, pole seks ka kõige tähtsam asi siin maailmas. Kõik elanikud ei pea olema seksis über-oskuslikud. Samamoodi, nagu kõik ei pea oskama õhuliselt kerkinud sufleed küpsetada või oma õrnade kätega maja ehitada.

Enamus seksi on halb. Neile, kes soovivad seksist enamat, peavad seksimist harjutama – nagu iga teist hobi.

Parem versioon seksisõprusest

Minu seksisõbrad on pole mitte ainult avardanud mu seksuaalset kogemust, vaid olnud ka hingeliselt toitvad.

Esimene kord on kompav. Täpselt ei tea, mis talle meeldib. Pole veel harjunud ühes taktis liikuma. Leiad uusi viise, kuidas teha vanu trikke, või leiad, et on asju, mida sa mingil juhul teha ei suuda. Või noh, ei tee neid vähemalt enne, kui olete rohkem tuttavad.

Üks tõeliselt magus seksisõprus töötab ainult siis, kui mõlemal on uskumatult hea. See on koht, kus turvaliselt katsetada oma kõige hullemaid fantaasiaid. See pole «reede öösel kell 2 üllatuslikult telefoni sadanud sõnum vallatu kutsega», vaid kokkulepitud kohtumine, kus sa leiad end avameelselt seksist rääkimas. Otsekoheselt rääkimas sellest, mida sa teha tahad ja kuidas. Kust ta võiks sind silitada või mis pidi ... mm ... kallistada. Kõige selle juures otsene tagasiside, kuna selleks te ju kokku saitegi.

Minu kaks sõpra, kellega on seksisuhe läbi, kuid kellega saan seni väga hästi läbi, on oma stiililt täiesti erinevad inimesed.

Oliver oli tüüp, kellega sai kogemata seinu lõhutud. Sellel perioodil tekkis sõbrannadel tõsine mure mu heaolu pärast, kuna keha katsid tihtipeale sinikad. See oli metoodiline naudingute katsetus keha piiride võimekusel. Tohutult vabastav kogemus, kuna kukutasime koos nii palju piiravaid raamistikke, mis varasemate kogemuste najal olid tekkinud. Tegevused, mis kunagises suhtes olid pahameelt tekitanud, sattusid nüüd õndsa tänupalve osaliseks. 

Jaanus seevastu oli mees, kes pani mind õrnal pilvepadjal hõljuma. Me veetsime koos pikki sensuaalseid sessioone, kus mind koheldi kui printsessi, kelle iga soov on mehe käsklus. Ta pühendus mulle täielikult. Oh seda õnnejoovastust, kui sa oled kellegi totaalse fookuse keskpunkt. Iga kord, kui ta õppis midagi uut minu keha kohta, oli nagu ülendamine uuele taevalikule tasemele.

Füüsilisele koostegevusele lisaks on peale keha mõnusalt kurnanud aktiviteeti hea kahekesi heietada, kui hea meil oli, või naerda selle üle, kuidas totaalselt koos äpardusime. Sellele lisaks rääkisime elust nagu iga teisegi mitte-seksisõbraga.

Ega iga laheda inimesega ei peagi suhtes olema. Vähemalt mitte traditsioonilises suhtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles