«Naabriplikast» tuntud Loore Martma: põlesin läbi...

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loore Martma.
Loore Martma. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Loore Martma on enamikule inimestele tuttav teleseriaalist «Naabriplika», ent sel hooajal näitlejanna enam sarjas kaasa ei löö, vaid pühendub rohkem muusikale, õpingutele ja hingelise rahulolu leidmisele.

Martma tunnistab ajakirjas Naisteleht, et eelmise aasta kevadel sai ta omal nahal tunda, mida tähendab läbipõlemine. «Kuna olin siis esimest aastat vabakutseline, võtsin vastu palju pakkumisi, mis mu teele tulid,» rääkis ta. «Ükskord arvutasin kokku, et üheteist kuu jooksul oli mul kokku vaid kaheksa vaba päeva. See kõik hakkas lõpuks tervisele ja sain aru, et mul on vaja aeg maha võtta.»

Martma ütles, et ületöötamise tõttu hakkasid teda painama ärevushäired, paanikahood, unetus, tal puudus söögiisu. Tegemist on üsna tavaliste stressimärkidega, mida näitlejanna sõnul peaks iga inimene endale teadvustama. 

Oma kogemuse põhjal soovib Martma teistele südamele panna, et maailm on tegelikult positiivne ja võimalusi täis. «Soovitan kõigil mõelda oma elukorralduse üle ja küsida endalt, kas nad on õnnelikud. Kui ei ole, tuleb leida julgus teha mõned muutvad sammud. Isegi, kui need võivad alguses tunduda rasked, on need siiski hädavajalikud. Tean seda omast kogemusest,» rääkis näitlejanna.

Pikemat intervjuud saad lugeda värskest Naistelehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles